Tam Sürümünü Görmek İçin : Yardim! (Scratch disks are full)
eindoforat
10/06/2006, 15:12
Arkadaslar, 60 mb boyutunda bir psd dosyam var ama acamiyorum. "Could not complete request because scratch disks are full" diye hata veriyor. Bunun sebebi nedir ve ne yapmaliyim?
Skeleton
10/06/2006, 15:22
Emin olmamakla beraber Photoshop'un kurulduğu sürücüde (muhtemelen C: ) fazla boş alan kalmadığı için bu hata çıkıyor. Sürücüde biraz yer açıp tekrar denemende fayda var.
eindoforat
10/06/2006, 15:29
Olabilir, C de 261 MB bos yer kaldi. Acaba sorun ondan mi kaynaklaniyor?
Magic2Melody
10/06/2006, 15:39
Olabilir, C de 261 MB bos yer kaldi. Acaba sorun ondan mi kaynaklaniyor?
büyük ihtimalle...
dilekgecer
10/06/2006, 18:28
photoshopta edit menüsünden preferences bölümüne gel orda açılır pencereden plug-ins&scratchdisks bölümüne tıkla açılan pencereden sana 1. 2. 3. 4. olarak hafıza belirtebileceğin seçenekler gelicek. first seçeneği standart olarak sturtup olur. bilgisayarında C ve ya D sürücünden hangisinde daha çok boş alan varsa first bölümüne belirt ve ok tıkla.
ben hafıza sorununu bu şekilde çözüyorum. işin bitince yeniden eski durumuna getirebilirsin...
kolay gelsin.
tarzan45
13/06/2006, 21:39
ben hafıza sorununu bu şekilde çözüyorum.
kolay gelsin.
Zaten bu yol dışında bir de harddiskten veri silme yolu var. C disklerinde de genelde sistemlerimiz kurulu olduğuna göre en mantıklısı dilekgeçer'in dediğini yapmak. Hem silmeye kalkınca tam olarak ne kadar yere ihtiyacın olduğunu bilemediğin için çok zaman kaybedebiliyorsun. (kendimden biliyorum) :)
Kolay gelsin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.