Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoimpact VS Photoshop
jeanguichard
09/06/2006, 07:50
Malum ezici çoğunluk photoshop kullanıyor. 1995 senesinde ilk pc mi aldığımda daha önceden kurulmuş olan photoimpact tek eğlencemdi. Şimdi ise photoimpact benim için vazgeçilmez bir program. Photoshop'a alışmayı çok denedim fakat photoimpact'deki rahatlığı bulamadım. Aranızda eminim photoimpact kullanan ya da denemiş olanlarınız vardır. Sizce bu iki program birbirleri üzerinde ne gibi avantajlar ya da dezavantajlar barındırıyor?
Bu tip polemik yaratacak mesajlara pek yazmak istemiyorum, çünkü bu konu uzar gider :)
Photoimpact PS'ye göre endüstriyel alanda yetersiz kalır diye düşünüyorum. En basitinden 3. parti pluginler ile sağlanan destek dışında CMYK desteği yok bildiğim kadarıyla ve PS'deki gibi renk yönetimim de detaylı şekilde yapılamıyor. Böylece ticari ofset baskı için kullanılamıyor ki bu da iki programın profesyonel alanlarda karşılaştırılamayacağı anlamına geliyor.
Photo impact fireworks ile karşılaştırılabilir.
jeanguichard
09/06/2006, 11:10
Negatif. Photoimpact'in orjinalinde de CMYK desteği mevcut.
Bu konu daha önce zaten tartisilmisti forumda.
jeanguichard
09/06/2006, 12:02
Bu konu daha önce zaten tartisilmisti forumda.
Ben bulamadım. Linkini verebilirmisin?
Negatif. Photoimpact'in orjinalinde de CMYK desteği mevcut.öyleyse incelemeye değer ;)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.