Tam Sürümünü Görmek İçin : An Important Release From The Governing Party In Turkey!
AN IMPORTANT RELEASE FROM THE GOVERNING PARTY IN TURKEY!
AKP announced today that the Party is changing its emblem from
a bulb to a condom. The committee chairman explained that the
condom more clearly reflects the party's stance today, because a
condom accepts inflation, halts production, destroys the next
generation , protects a bunch of pricks, and gives you a sense of
security while you're actually getting screwed.
Internette dolasan ilginc bir fikra.
Volkan Uzun
09/06/2006, 09:16
ilginc bir fikramsi olmus, bu arada burdada arkadaslar somalide dun olan seylerden sonra aynisi sizin ulkenizde olabilirmi diye sordular
AKP bugün parti amblemini ampülden kondoma çevireceğini duyurdu... heyet başkanı sebep olarak kondomun partinin bugünki siyasi duruşunu daha iyi yansıttığını söyledi... çünkü doğru kullanıldığı sürece kondom enflasyonu kabul eder,üretimi çökertir, gelecek nesli yok eder, a bunch of pricks ' i korur, güven duygusu verir....
ingilizce kalan ksıımda ne demek istediğini anlamadım.... fıkramsı birşey ama hiç komik değil sanırım yine anti-akp olayı... beni bile geçti millet bu konuda...
Meteryus
09/06/2006, 12:39
somalide dun olan seylerden sonra aynisi sizin ulkenizde olabilirmi diye sordular
eminim çok gülüyorsunuzdur :)
AKP bugün parti amblemini ampülden kondoma çevireceğini duyurdu... heyet başkanı sebep olarak kondomun partinin bugünki siyasi duruşunu daha iyi yansıttığını söyledi... çünkü doğru kullanıldığı sürece kondom enflasyonu kabul eder,üretimi çökertir, gelecek nesli yok eder, a bunch of pricks ' i korur, güven duygusu verir....
ingilizce kalan ksıımda ne demek istediğini anlamadım.... fıkramsı birşey ama hiç komik değil sanırım yine anti-akp olayı... beni bile geçti millet bu konuda...
guven duygusu verir yerine = "aslinda becerilirken size guvendeymissiniz hissi verir" olarak cevirmek daha dogru olur bence. zaten komik olan kismi da burasi bence .. gulersiniz yada gulmezsiniz orasini bilemem
Mingitau
17/06/2006, 16:48
Ben yokken bayaa ilginç şeyler yazılmış çizilmiş benzetmeyi sevdim, ince bir yaklaşım :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.