Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshop Türkçe yazıtiplerinde sorun çıkarıyor
Arkadaşlar, Flash'ta kullandığım ve hiç zorluk çekmediğim Türkçe destekli yazıtiplerini Photoshop'ta kullanmakta güçlük çekiyorum. Otomatik tanımaması bir yana, Character penceresinden Turkish'i seçsem bile ı,ş,ğ,İ,Ş,Ğ harfleri Times New Roman'a falan dönüyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
Not: Bazen istediklerimi Not Defteri'ne yazıp, oradan kopyalayıp, Photoshop'a yapıştırdığımda olay hallolabiliyor. Ama bazen.
notdefterinden c/p ile sorunu çözemiyorsan o fontun normalde de tr karakterleri yoktur boşuna uğraşma
İmkânınız varsa Photoshop'un CE versiyonunu kullanmayı deneyin. Sanırım bu sorun o versiyonlarda yok. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin arkadaşlar.
İmkânınız varsa Photoshop'un CE versiyonunu kullanmayı deneyin. Sanırım bu sorun o versiyonlarda yok. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin arkadaşlar.
CS versiyonu kullanıyorum, CE versiyonunun deneme sürümü linkini verebilirseniz sevinirim.
notdefterinden c/p ile sorunu çözemiyorsan o fontun normalde de tr karakterleri yoktur boşuna uğraşma
Ben de diyorum ki var işte yazıtipinin Türkçe karakterleri :D
CS versiyonu kullanıyorum, CE versiyonunun deneme sürümü linkini verebilirseniz sevinirim.Deneme sürümü değil de açıklaması için bir link verebilirim.
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=8433
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.