Tam Sürümünü Görmek İçin : Ayın salağı
cappytoi
02/06/2006, 16:12
http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/4511939.asp?m=1&gid=69
afedersiniz resmen oha dedim ve hala gülüyorum...
salaklar için gün/ay gibi bir kısıtlama olmaz, onlar her zaman salaktır zaten.
yorumlar süper yalnız; :D
Biz seni kepçe kulaklarınla sevdik Doğa, yapma böyle şeyler.
Sabah koşularına çıkan büyük göğüslü hanımların göğüslerini koli bantıyla vücutlarına sarması kadar normal bence:)
Ben de o kulaklar nasıl öyle durabiliyor diye hep merak ederdim.Türk insanın yaratıcılığı bu olsa gerek...
Nereye Kadar
Tamam anladık güzelsin. Ancak nereye kadar sürecek bu.İstediğin kadar yüzünü gerdir, kulaklarını gözünü yapıştır sen yine fanisin.
Doğa Bekleriz'i tebrik etmek gerekir.Kepçe kulak problemine çözüm arayan binlerce kişiye örnek oldu.
valla ne diyeyim,allah akıl fikir versin!!!
lehen kemiği için kıl testere kullan...sonra göbeğinden kestiğin iki parça derıyı oraya japonla yapıştır...allahım büyüksün......
Bu kadar pratik zekaya! sahip bir insanın türk olması beni gercekten gururlandırdı .Teşekkürler
Meteryus
02/06/2006, 16:34
güzel fikir :) bende burnumun büyük olduğunu düşürüm hep, acaba üstüne ütü ile baskı mı yapsam ?!
insan süper zeka olmaya görsün
salaklar için gün/ay gibi bir kısıtlama olmaz, onlar her zaman salaktır zaten.
kesinlikle +
abi ben buna benzer olayları çocuklarına uygulayanlar gördüm
kepçe kulakları mesela kafaya bantlayan... bandajla saran bi gün bi kulağının bi gün diğer kulağının üstüne yatıran.... ooo bu zavallı kızımızda böyle bi aileden geliyor demekki....
Doğa Bekleriz, "Bana normal gelen bir durum, herkese komik geldi. Ben korkuyorum ki, ayın salağı ben seçileceğim"dedi.
Merak etme bacım, biz seni ayın salağı seçtik bile çoktan. :D
reachable
02/06/2006, 17:25
kız yaptığı salaklığa geçirdiği hastalığa üzülmüyorrr
ayın salağı olcam diye üzülüyor.. vah vahh yazık
webthese
03/06/2006, 01:36
Bu insanların başka işi gücü yok mu ya? Kulağını başına yapıştırmak ve soğuk sprey, acaba hangi insan evladının aklına gelirdi böyle bir sentez Ya Rabbim!
saçlarını kulaklarının üstüne salmak aklına gelmemiş olsa gerek.
ben tv de izledim. çok hoş bir bayan ve benim fikrimi sorarsınız salak gorunduğune bakmayın çok zeki bir yaratık:))
kamilozcan__
03/06/2006, 11:10
güzel fikir :) bende burnumun büyük olduğunu düşürüm hep, acaba üstüne ütü ile baskı mı yapsam ?!
@Meteryus +1
Valla Meteryus denersen işe yarıyorsa banada pm atarsın nasıl uyguladığını benimkide büyük te (Yada öyle sanıyorum) :).
Şaka Şaka Şimdi benide Ceviz.net'in salağı falan seçerler :(
Bu insanlar sorhoşluğun içinde maddesel güzelliklerin içerisinde boğulmuş kalmışlar bu salaklık değil aslında acizlik, dış görünüşünden başka işine yarayacak hiçbir özelliği olmayan aciz bir toplumun neferleri olarak görüyorum bunları.
@Mehmet zeki diyorsun katılırım ancak enson yazdığın kelimeyede katılıyorum bunlar yaratık olmuş.
reachable
04/06/2006, 14:20
burun herkesin sorunu ama büyük felan değil abicim ya küçük burunlu bir türk erkeği gösterin :))
HASANSARIBAS
06/06/2006, 00:37
Bu işin plastik cerahi kısmı yokmu acaba japonla yapıştıran çok kişi gördüm hatta bitanesi açılınca çok komik durumlar gerçekleşiyormuş haberi ilk gazetede okumuştum bana gayet doğal geldi kendisine güven sağlamaya çalışıyor belki ama sorun şuki güven kulakta değil kafada oda bunun gayet farkında zaten ayın salağı seçilmekten korkuyorum diyen bi insan zekidir benim fikrim . Nasıl bu hale geldi bende anlamaduuuuum diyen mankenlere göre bakarsak kendini düzgün eleştirebilen bi insan kimseye hak tanımadan salagım ben demeye getirdi insanlarada sadece buna gülmek kaldı . . .
biraz abartım galiba :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.