Tam Sürümünü Görmek İçin : çokacemiyim küçük görmeyin
herkese slm arkadaslar yeni geldmm:rolleyes: bilgi paylasimina umarm benmde bi katkm olur.. :hey:
hoşgeldin, sen kendini öyle görme yeter.
Azmin yanina sabirda lazim, kendimden biliyorum :)
Hosgeldin.
webthese
02/06/2006, 02:55
"çok acemiyim küçük görmeyin" de ne demek... yeterki herşeye açık ol ve sabret. Hoşgeldin kardeşim...
cemaliozan
02/06/2006, 05:56
Burda Acemi çoookkk. Bende sen gelene kadar en acemiydim. Sen gelince senden sonraki acemi ben oldum. Hoş geldin.
selected
02/06/2006, 12:13
hoşgeldin. biraz daha düzgün yazsaydın şahsım adına daha mutlu olurdum.
12 kelimelik cümlede 6 kelimeyi yanlış yazmışsın. aramızda türkçe öğretmenliğinde okuyanlar var :)
kamilozcan__
02/06/2006, 13:23
@selected :)
Türkçe öğretmenliğinde okuyan arkadaşlardan bir ricam olucak ozaman, benim okul biteli çok oldu, zaten okulda iken en çok zorlandığım ders edebiyattı. Şu Türkçe öğretmenleri yazım kurallarını birdaha bize haırlatsınlar makale falan yazsınlar yoksa bizim kitaplardan öğreneceğimiz yok bu türkçeyi. :)
@EnGeReK hoş geldin bu arada acemiliği sana bırakmam ben varım burda .
hb_barak
02/06/2006, 13:32
Bak ben senden de acamiyim bir üst seviyeye geçtin çünkü ben yeni acemi olarak geldim senden sonra
yaa ne gerek var böyle cümlelere....
birçok kişinin aklından bile geçmez böyle bir konu ama sen bunu yazarak insanların aklına bir nevi sokmuş oluyorsun...
kusura bakmayın ama bu cümleyi hoş bir cümle olarak kabul etmiyorum..ajite olmanın anlamıda yok..
kardeş hoşgeldin ama aklın sorularında ve cevaplarında olsun..aklın diğer insanların ne düşüneceğinde olmasın!..Ozaman ben/bizde düşünürüz önemli olan sorumu yoksa senin kendini ifade etme şeklinmi..bilişim forumlarında önemli olan senin kendini ifade etmen yada edememen değil..sorularına cevap bulmandır.
kamilozcan__
02/06/2006, 15:24
@prilti hiçte espiri anlayışın yokmuş be :(
çok acemisin seni hep ezicez
küçük görücez
aşağlıycaz
hatta "abooooowww bak sen cahile onu bile bilmiyo tüüüüüüh gözükme gözümüze" bile diycez
seni ağlatcaz
ağladıkça daha da üstüne gelcez
senin tüm heveslerini kırıcaz
bişey paylaşcaksın teşekkür etme yerine hep hata arıycaz ve en acımacız şekilde sana bunları bağararak söyliycez
mi sence ?
hoşgeldin :)
çok acemisin seni hep ezicez
küçük görücez
aşağlıycaz
hatta "abooooowww bak sen cahile onu bile bilmiyo tüüüüüüh gözükme gözümüze" bile diycez
seni ağlatcaz
ağladıkça daha da üstüne gelcez
senin tüm heveslerini kırıcaz
bişey paylaşcaksın teşekkür etme yerine hep hata arıycaz ve en acımacız şekilde sana bunları bağararak söyliycez
çok iyi her acemiye bunu yapalım :)
captainzap
02/06/2006, 21:23
:) ezelim yeni gelenleri ,hırs yapsın yeni gelenler
hoşgeldin.
Skeleton
02/06/2006, 22:05
@selected :)
Türkçe öğretmenliğinde okuyan arkadaşlardan bir ricam olucak ozaman, benim okul biteli çok oldu, zaten okulda iken en çok zorlandığım ders edebiyattı. Şu Türkçe öğretmenleri yazım kurallarını birdaha bize haırlatsınlar makale falan yazsınlar yoksa bizim kitaplardan öğreneceğimiz yok bu türkçeyi. :)
Şurda (http://www.bildirgec.org/yazi/yazarken-1) bir takım kurallar var, bunlara uyulsa yeter :)
kamilozcan__
03/06/2006, 11:24
@Skeleton kaynak için teşekkür ederim yararlı oldu doğrusu. :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.