PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Büyük bir resmi eşit parçalara ayırarak başka resimler nasıl yapılabilir.

artar
30/05/2006, 23:22
Elimde çok büyük resimler var ben bunları puzzle gibi eşit parçalara ayırarak başka resimleri üretebilecek bir program arıyorum.Böyle bir programın olacağını varsayarak yardımlarınızı bekliyorum.Teşekürler

hesmergil
31/05/2006, 03:00
puzzle gibi yapmak istiyorsan eğer, photoshop ile yapabilirsin;
Photoshop ta filter+texture+texturizer a gel sonra, sonra load texture de sonrasında photoshop dosyalarına gel ordan presets+textures, textures dosyasından puzzle ı seç, istediğin ayarlamaları yap ok de.
çok karışık anlattım sanırım, yapmak istediğin buysa eğer ayrıntılı anlatabilirim
Kolay gelsin.

pur
31/05/2006, 10:15
google de puzzle plugin diye arattır istediğin şeyi pluginlerle kolayyapabilirsin.anladığımkadarı ile resimlerini tek resim yapmak istiyorsun cola reklamında da vardı neyse ismi galiba mozaik plugin olacak ama sen araştır. bende bakayım bulunca yazarım

webthese
31/05/2006, 18:03
çok acemice olmazsa şöyle bir önerim var; eğer çok resmin varsa bunların hepsini bir klasöre topla ve daha sonra Photoshop'ta boş bir belge üzerinde Automate >> Web Gallery bölümüne gel ve burdan klasörünü belirleyerek Ps'nin galeri oluşturmasını bekle. Bu sayede Ps hem o resmin senin istediğin boyutlarda thumbnaillerini oluşturur hemde bir galerin olmuş olur...

HASANSARIBAS
09/06/2006, 12:40
image ready ile kese kese yapabilirsin