PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : .net Programmer

Umut AYDIN
03/04/2003, 22:48
Buraya yazmak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama çok acil .net programcıya ihtiyacım var. (İstanbul)

İlgilenenler umutaydin@umutaydin.net adresine mail atabilir ya da 4176853 no'lu UIN'den ulaşabilirler.

fixman
04/04/2003, 12:36
Umut AYDIN'ı "burada" görmek gusel...
İlgilenenler sana ulaşacaktır ama konuyu "burada" biraz daha açarsan sevinirim...
Eğer projeniz çok gizli değilse?

Not : "ceviz.net" türk internetinin tanıdık simalarını bir bir kendine çekmeye devam ediyor... İşte gerçek kaynaşma! :super:

muharrem_tac
04/04/2003, 22:13
Evet Umut Hocamı burada görmek çok iyi hele fixman'in böyle olumlu mesajlar yazması daha da iyi.

Sahin
04/04/2003, 22:49
Şimdi bende herşey iyi güzel hoş diye yazacağım ama Umut Hocamıza sorduğu konuda yardımcı olmayacak bu sözler. Neyse en azından konuyu üstte tutmuş oluruz :)

Umut AYDIN
05/04/2003, 10:35
Tekrar hepinize merhaba sevgili ailem.

Kusura bakmayın şu günlerde saniyelerle olan yarışımız sebebiyle size cevap vermekte sıkıntı yaşıyorum. Neyseki aradığımız niteliklere sahip birini Ceviz.Net içerisinden (yani kendi ailemizden) bulabildik, bu nedenle ne kadar sevinçli olduğumu anlatamam sizlere.

BT'ni son 1-1,5 yıldır eskisi gibi dizginleyemediğimizin ve sektöre eskiden olduğu gibi sinerji katamadığımın(mızın) farkındayım. Aslında bu her düşündüğümde benim açımdan fazlasıyla utanç verici görünüyor, fakat sektörün ve dolayısıyla bu işe gönül veren sizlerin son yıllarda yaşadığı sıkıntıyı göz önüne alacak olursak pek de fazla bir şansımızın olmadığını kabul ediyorum bu süreç zarfında.

Fakat son zamanlarda yaptığım ve yapacağım temas ve çalışmaların ardından ortamı tabiri caizse "tekrar hareketlendirmek" için elimizden gelen her türlü çabayı ve fedakarlığı göstermekten eskiden olduğu gibi yine çekinmeyeceğim(iz).

Eminim yeni günler hepimizi bu umutsuz ortamda dahi yeniden aydınlığa kavuşturacaktır.

Sevgilerimle...
http://www.umutaydin.net

fixman
07/04/2003, 11:49
muharrem_tac yazmış:
Evet Umut Hocamı burada görmek çok iyi hele fixman'in böyle olumlu mesajlar yazması daha da iyi.

Yah, ben o kadar ters bir adam mıyım?
Hangi olumsuz mesajımı gördün muharrem'im, tac'ım?

:aglama:

muharrem_tac
07/04/2003, 20:07
:p