Tam Sürümünü Görmek İçin : Hırsızlar Duymasın
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=159445
esmaeild
27/05/2006, 15:54
konu ilgi çekici ama yapılan yorumları okudum da ne kadar ö.k.z bir milletiz. bir konu hakkında fikrimizi bile söylemeyi beceremiyoruz. yedi tane yorum yazılmış. bir tanesi konuyla ilgili.
Bilimin ve teknolojinin dünü ile bugününü kıyaslarsak yarın için hiç birşeyin imkansız olmadığı sonucu çıkıyor.
Yapılabilir ama uygulanmasına izin verilmez diye düşünüyorum
Evet yazmasaydın yorumlara bakmayacaktım, baktım bende aynen sana katılıyorum.
Görünmezlik çalışmaları çok uzun zamandır var. Aslında mantığı basit ama şimdiki teknoloji ile bunu elde etmek ancak labaratuvar ortamında olabilecek kar.
Bir elbise ama bu bizim bilğimiz elbise değil her tarafı kamera ve ve bu kameraların aldığı görüntünün elbise üzerine yansıtılması ile görünmezlik sağlanabilir.
esmaeild
27/05/2006, 16:06
way milliyetçisindemek. şöyle körü körüne milliyetçilik yapanlara hasta oluyorum ya. millet bitek senin anladığın manadamı kullanılıyor?
esmaeild
27/05/2006, 16:14
çok sevdiğin milletinin dilini iyice bir öğrenmeni tavsiye ederim. bu konuda polimiğe girmek istemiyorum.
Meteryus
27/05/2006, 16:18
konuya ilgisiz yorum yapanlara kızıp, konuyla ilgisiz yorulmar yapmak da bizim milletimize özgür bir davranış biçimi olsa gerek :)
esmaeild
27/05/2006, 16:24
kimseye fikirlerini zorla kabul ettiremezsin.
turkeri goren oldu mu?
:P
esmaeild
27/05/2006, 17:22
http://tdk.org.tr/tdksozluk/sozbul.asp?kelime=millet
buradan millet kelimesinin hangi anlamlarda kullanıldığına bakabilirsin.
cemaliozan
27/05/2006, 17:28
müdürler kayıp, hiç biri yok ortada :)
esmaeild
27/05/2006, 17:57
yahu ısrarlar nasıl anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun. herkezinde öyle anlamsını istiyorsun. orada o habere benim okuduğum tarih ve saatte yorum yazmış olanların biri hariç hepsinin ö.k.z olduğunu söylüyorum.
esmaeild
27/05/2006, 18:01
neden bu kadar dar görüşlü ve şartlanmış durumda her an herkesin Türk Milletine saldırmaya hazır potansiyel vatan hainleri olduğu düşüncesindesin?
esmaeild
27/05/2006, 18:13
peki sen birlikte çalıştığın iş arkadaşına veya mahalleden birine, okuldayken sınıf arkadaşına, bir ö.k.z lük yaptığında hiç ö.k.z. demedin mi? şimdi ö.k.z demi kelime anlamlarını çıkartmam gerekiyor?
peki sen birlikte çalıştığın iş arkadaşına veya mahalleden birine, okuldayken sınıf arkadaşına, bir ö.k.z lük yaptığında hiç ö.k.z. demedin mi? şimdi ö.k.z demi kelime anlamlarını çıkartmam gerekiyor?
Samimi olduğum bir arkadaşımla hiç tanımadığım insanları bir tutuyorsun ya.
Yanlışlıkla alakasız bir yere yorum yapmayı öküzlük olarak görüyorsun ya.
ne desem boş sana ve bu yüzden yazdığım bütün mesajları siliyorum.
en azından boşu boşuna alico'ya saygisizlik etmemiş olurum.
esmaeild
27/05/2006, 18:20
lütfen yazdığınız bütün mesajları silmeyin bu konunun yanlış anlaşılmaması açısından çok önemli onlar.
hürriyet
27/05/2006, 18:27
"öküz" çok ağır tabi ama yersiz yere de söylenmemiş.haberin altındaki yorumlara bakınca insan aziz nesin'i anmadan edemiyor.
esmaeild
27/05/2006, 18:45
Evet yazmasaydın yorumlara bakmayacaktım, baktım bende aynen sana katılıyorum.
Görünmezlik çalışmaları çok uzun zamandır var. Aslında mantığı basit ama şimdiki teknoloji ile bunu elde etmek ancak labaratuvar ortamında olabilecek kar.
Bir elbise ama bu bizim bilğimiz elbise değil her tarafı kamera ve ve bu kameraların aldığı görüntünün elbise üzerine yansıtılması ile görünmezlik sağlanabilir.
kamera olayını daha önce duymuştum. ama ışın kırılması yönündeki çalışmalar çok ilgi çekici geldi. ama mutlaka eğer birileri görünmezliği bulursa birileride anti görünmezlik cihazlarını bulacaktır. :)
"forum konularında karşılıklı atışmamaya azami özen gösteriniz" diyerek herkese mesajı iletelim.
// ara not: adım çıkmak üzere dokuza görünüşe göre :)
anneannemin bir lafı vardır: "şeytanın adını anma" diye.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.