PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Google kupon.

hakansor
27/05/2006, 10:23
Çoğu sitede denk geliyorum. Değişik fiyatlarla satıyorlar.
Bu kişiler bu reklam kuponlarını nerden temin ediyor ? Fiyatları niye farklı farklı oluyor ?
Google kendisi nasıl satıyor ?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

bronze
27/05/2006, 11:29
Bu kuponlar yeni müşteri kazanmak amacıyla Google'nin yapmış olduğu promosyonlar. Hosting servis sağlayıcılarına Google bu kuponları ücretsiz olarak veriyor ve onlar da müşterilerine bunu ek imkan olarak ücretsiz sunuyor. Örneğin Türkiye'de TürkTicaret.net'e bu kuponları ücretsiz olarak sağlıyordu. Bu kuponlar ile sadece Google arama motorundaki sonuçlara reklam verilebildiği için Google'nin pek bir zararı da olmuyor. Daha önceleri Overture bunu yapıyordu.

Ömer
27/05/2006, 11:37
insanların bunu parayla satmasının tek sebebi kişisel çıkarlar yoksa başka bir sebebi yok özellikle türkler ebay gibi satış sitelerinden daha ucuza alıp satıyorlar mesela ben kuponları 0,80 ytlden alıyorum ama bunu 1 ytl 4-5 ytl 1$ gibi rakamlarada satıyorlar yani tutturabildiklerine veriyorlar yani falanca ucuza satıyo falanca pahalıya satıyo bunun bi önemi yok ama şuda olabilir buna dikkat edilmeli misal adam 0,50 ytl ye kupon veriyorum derse bunada biraz düşünülür sahte kupon olabilir o yüzden dikkat edilmeli

gbtrabzon
29/05/2006, 11:26
peki sen nerden alıyorsun?ben de google dan daha önce turkticaret.net adresinin promosyon kuponlarını kullandım ama şimdi bitti.Yeniden yapmak istiyorum ama banka havalesi ile 12 günden fazla sürebilir diyor bir de kredi kartı vermek istemiyorum,nasıl bir çözüm önerirsin?

cyberjack
29/05/2006, 15:13
Bu kuponların esas kaynağı www.ebay.com dur oradan açık arıtrma ile satın alabilirsin

gbtrabzon
29/05/2006, 19:44
bakıyorum oraya ama tam olarak anlayamadım.Eğer bu adrese bir bakarsanız hangisini almam lazım acaba?hani sağ tarafta olan sponsor bağlantı yapabilmek için?
link (http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&from=R10&satitle=google+adwords&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Search&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&fgtp=&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=ZIP%2FPostal&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=)
teşekkür ederim cevap için

Ömer
30/05/2006, 00:37
valla ben bi elemandan alıyorum yüklü adettte alırsanız ondan alın yada miktarı söyleyin ben konusuyum

cyberjack
30/05/2006, 02:31
Google Adwords Vouchers yazanlar kpon kodu unutmayın ama bu kuponalrın son kullanma tarihi haziran ayı sonu birde alırken satıcının notunda mutlaka bakın

gbtrabzon
30/05/2006, 11:38
sağolun baktım ama gerçekten orada da pahalı yani,bakıyorsun diyor ki 4.50£ ver daha sonra 30x30£ verirsin.Ucuz bulamadım öyle,bende de acemilik var orada birşey yapamadım yani.Bu konu hakkında bir geniş bilgi olsa çok güzel olur,yardımlar için teşekkürler

Orbit Surfer
21/06/2006, 01:29
Google Adwords Vouchers yazanlar kpon kodu unutmayın ama bu kuponalrın son kullanma tarihi haziran ayı sonu birde alırken satıcının notunda mutlaka bakın
peki haziran'ın sonuna kadar bitirilmesi mi gerekiyor yoksa o tarihten önce para olarak hesaba aktarılması yeterli mi?

Semih Hakyemez
21/06/2006, 19:15
30 hazirandan önce yüklediğiniz kuponları 2010 a kadar kullanabilirsiniz

acemikerem
28/06/2006, 18:12
Google Adwords Vouchers ne işe yaradığı hakkında da geniş bir bilgi verirseniz sevinirim.