Tam Sürümünü Görmek İçin : Site Sahibine Basın Kartı
reachable
26/05/2006, 21:27
Arkadaşlar hep kafama takılır şimdi bu basın kartlarından bi uygulama olsada "Haber portalı" sitelerinin sahiplerine verilse... Yani belirli standartlara göre... Yerel portallara yerel kart.. gibi... İlçemizde bazı organizasyonlar oluyor fakat resim çekemiyorum haber yapamıyorum site için dedim mi adam gülüyor.. Ciddiye alınsak..Dandik(kapanma noktasına gelmiş) radyolarda djlere veriliyor bize neden verilmesin ??
Yorumlarınızı bekliyorum...
Bir haber kurulusu seklinde orgutlenince ( sirket, genel yayin yonetmeni, sorumlu müdür, vs ) ve bazi dernek/orgutlere uye olunca site için içerik sağlayan habercilerinde basin karti alabilmesi lazim, bildigim kadariyla siteler alamaz diye bir yasak yok.
captainzap
27/05/2006, 02:37
ilk çalıştığım yerde ajans olarak haber sitesi açmıştık ve bazı çalışanlara basın kartı verildi diye hatırlıyorum ben (?)
MetaLBoceK
27/05/2006, 10:27
haber7.com editorlerinin basın kartı var dıger haber portallarının Basın kartları varmı bılmıyorum zaten en buyuk haber portalları Yayın kuruluşların ntv.com.tr ccnnturk.com gibi Sanırım en cok ziyaretcisi olan bagımsız haber portali internethaber.com internethaberinde kanal7 le ılgısı var sanırım ama haber7.com un basın kartı oldugunu bılıyorum
haber kuruluşu olmak için T.C kanunlarına uygun bir başvurunuz varmı ...
reachable
27/05/2006, 12:50
http://www.byegm.gov.tr/BASINMEVZUATI/basinmevzuati-son.htm
18 yaşında olmak lazımmıs kacırdık :) daha var bize
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.