Tam Sürümünü Görmek İçin : Cekici Şimdi Asker :)
Biraz ara vermiştik foruma sadece okumakla yetiniyorduk şimdi başka bir ayrılık topu topu 15 aycık :) nolcak geri geliriz İnşallah tabi şimdi derler ohhh masa başı gittin mi yazıcı falan fıstık ama yemezler heralde %90 komando seçilecez gibi geliyor (b:1.85,k.82) askere gidecek olanlara şimdiden hayırlı teskereler tabi banada gideceğim yeride yazayımda oraya gidecek olan varsa tanışız heralde..
Teslim Tarihi: 25/05/2006
Teslim Yeri : Kütahya
Sevk Merkezi: Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
Hadi Kalın Sağlıcakla
Hadi Hayırlısı Olsun Bakalım....
Hunter Sen Yine Pis Pis Gülüyorsun Kesin Çıkacak Altından Bişiiler :)
:) şimdiden hayırlı tezkereler
şafak kaç :p
düzenleme ; adamı sedyeye bindirmişizde haberimiz yokmuş :p
yaw siz adamın moralini yükseltirsiniz bu sorularla ne kadar yüksek cevabı olan soru bu :)
batan Şafak, Doğmayan neyse işte : 456 Gün offfff offfff ühühühühühhühü :'(
çabuk geçer 456 gün:P,
hayırlı tezkereler.:)
o şimdi asker, canı neler ister :p
geçer geçer merak etme.
Bende cekici nerelerde diyordum.
Cabuk gecer insallah, hayirli tezkereler.
hakansor
21/05/2006, 22:38
Havacılar rahat olur. Havası yeter. :D
Bir kamp bir keşif olarak görürsen rahat geçer :)
hani şu bir yarışma vardıya adada geçiyordu,kendini ordaki gibi hisset ;)
Komutanımız şunu derdi,sayılı günler çabuk gelir geçer,sonsuza dek burada kalmayacaksınız.
içimden geçmiyor demiştim,haklıymış askerlik biteli yıllar oldu.
cemaliozan
21/05/2006, 22:48
Havacılar rahat olur. Havası yeter. :D
hakansor +1
Severim havacıları. :)
Hayırlı teskereler biz 18 ay yaptık geldik tadını cıkarmaya bak :)
Dayım'da aynı yerde yapmıştı havacı olarak
sonra İstanbula geldi beşiktaş'ta boğaz manzaralı yerde askerlik yaptı :)
Hayırlı tezkereler.
//Teskere, sedye demek.
şimdi başka bir ayrılık topu topu 15 aycık :) nolcak geri geliriz İnşallah
Sen bu psikoloji içine girdiysen kısa zamanda bitirip gelirsin insallah.(1)
(1) Ben hic giremedim, girebilecegimi de sanmiyorum. :-)
Bende orda havacı olorak yaptım..tabi kışları soğuk oluyor..sonrada izmire gittim..bil. biliyoruz diye bizi seçtiler snaırım sizide seçecekler ve doğru izmir..:)
Havacı olmak gerçekten ayrıcalıktır..yaşadım biliyorum.
coskun hayırlı tezkereler... darısı bizim başımıza...
cemaliozan
22/05/2006, 14:19
Bende orda havacı olorak yaptım..tabi kışları soğuk oluyor..sonrada izmire gittim..b
İzmirde hangi yıllar hangi birlikte, yoksa askerlik arkadaşımıyız pirilti :)
yemre kadeş hanım bırakacak mı seni :) umarım askere gitmediğini sölemişsindir sonra merdaneyi kafaya yeme :D ahahahaha
MetaLBoceK
23/05/2006, 14:41
hayırlı teskereler
Vatan size emanet
Biraz ara vermiştik foruma sadece okumakla yetiniyorduk şimdi başka bir ayrılık topu topu 15 aycık :) nolcak geri geliriz İnşallah tabi şimdi derler ohhh masa başı gittin mi yazıcı falan fıstık ama yemezler heralde %90 komando seçilecez gibi geliyor (b:1.85,k.82) askere gidecek olanlara şimdiden hayırlı teskereler tabi banada gideceğim yeride yazayımda oraya gidecek olan varsa tanışız heralde..
Teslim Tarihi: 25/05/2006
Teslim Yeri : Kütahya
Sevk Merkezi: Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
Hadi Kalın Sağlıcakla
Kardes Bende Orda Acemi Birliğinde Askerlık Yaptım İlk Bölüklere Girdiğin An Onbaşı ve Çavuşlar Senin Askerlık psikolojini Bozmak için Devamlı Bağırırlar Kafana Fazla takma Salla Gitsin Ama Sakın Ha Sakın 1. si Erbaş Bölüğü 2. si ise muhafız düşme muhafızlar gunde 8 saat nöbet tutar havacılarda en az 5 saattir erbaşın 4 aya yakın eğitimi var valla anan ağlar elinden gelirse ehliyetın varsa sofor dus havacıların arabaları ıyıdır dert olmaz basına bende ulaştırma olarak yaptım askerlıgı 2. ana jet us uçuş eğt merkezinde Allah yardımcın olsun inşallah bıraz yardımım olmuştur.. hayırlı tezkereler
Hv.K.K./ Ulaştırma
Özellik: Ağır Vasıta Şöförü
Benimmm Ehliyetim "B"eeeeee kafasına göre yazıyorlar...
cemaliozan
23/05/2006, 19:28
Hv.K.K./ Ulaştırma
Özellik: Ağır Vasıta Şöförü
Benimmm Ehliyetim "B"eeeeee kafasına göre yazıyorlar...
yazarlar abicim dua et tankçı olmamışsın. O zaman "Z" sınıfı ehliyet bile kurtaramazdı seni. :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.