PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Projeksiyon ve Perde

Gurhan
19/05/2006, 15:10
Bir binanın en dış noktasına perde yerleştirip projeksiyon ile buna görüntü aktaracağız.
perdenin önünde projeksiyonu yerleştirecek alan olmadığı için cihazı arkaya monte edip görüntüyü arkadan yansıtmamız lazım( perdenin önünden bakıldığı zaman görüntü düz görünecek )

1- Bunun için özel bir perdemi kullanmam lazım yoksa standart projeksiyon perdeleri iş görürmü.
2- Bu perdeler rüzgarda sorun çıkartmaz mı?
3- projeksiyonlarda ki ayna efekti bu işemi yarıyor yani arkadan verdiğim görüntüye ayna efekti verdiğim zaman önden düz mü görünür.
4- Perdeler 400cm X 400cm olacak bunun için 1024X768 Çözünürlüklü projeksiyonlar yeterli olur mu?
5- 3 Tane perdede aynı görüntü olacak + projeksiyon almadan görüntüyü çoğaltmanın bir yolu varmı

6- Perde ve Projeksiyon için marka önerileriniz nedir.

sağolun...

Black_Boyss
19/05/2006, 22:00
valla bende panasonic bir projeksiyon var pek özelliklerini kurcalamadim ama benim bütün istediklerimi yapiyor.
ilk dedigin soruda bir yerde yaptilar sanirim ters yansitip yapiyorlar ben onu sorup buraya yazarim perdenin markasi nedir diye onlar da bina yüzüne yaptilar ve reklam panasu gibi kullaniyor :)
yansitamaya gelince sanirim projeksiyon alman lazim sanirim bir pcden 3 projeksiyona bir aparat ile aktarabilirisin bu data switch ler var perde işinde bende düz motorlu perde kullaniyorum ve bez...