Tam Sürümünü Görmek İçin : MSN Problemi :(
CaddeClub
15/05/2006, 22:02
Merhaba,
MSN kullanıyordum yaklaşık 2 haftadır hiç bir şekilde acamadım ve halada acılmıyor sorunu hiç bir şekilde çözemedim. Bilgisayarı formatladım yeniden kurdum olmadı güncelledim calıştırmayı denedım olmadı ve yaklaşık 1 yada 2 haftadır hiç bir şekilde msn kullanamıyorum bu konuda yapılması gereken nedir? Ne yapsak bunu düzeltebiliriz. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
:garip:
İyi Çalışmalar.
Meteryus
15/05/2006, 22:10
ne hata veriyor , msn hata penceresinde sol altta yazan hata kodunu veya hata mesajını yazarsanız birşeyler söylemek kolaylaşır.
CaddeClub
16/05/2006, 21:54
Haklısın onu gene unuttum :) Aşağıda yazdıklarım cıkıyor okadar ve hala açılmıyor :(
Hata kodu :
80048820
Hata Mesajı :
Üzgünğz, şu anda size MSN Messenger için kaydedemedik. Lütfen sonra yeniden deneyin.
Sorun üzerinde çalışıp gidermeyi deneyebilmeniz için lütfen Sorun Gider düğmesini tıklayın.
80048820
monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat vardır ... saat ve tarih ayarlarimizi kontrol edioruz eğer doğru olduğundan eminsek ikinci adım...şöyleki
başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll
girip enterlıyoruz işlem tamam..
*alıntıdır
birde 7.0 (derleme 7.0.0816) olanı kurun baska yerlerdede herkes degısık hata kodları ıle baglanamamaktan sıkayetcı, belkı surum den olabılır benım kullandıgımda baglantı sorunu yok.
CaddeClub
17/05/2006, 10:58
Benımde sorunum yoktu ama yaklasık 2 hafta onceye kadar denemedıgım kalmadı bırde sızın dedıgınız "regsvr32 softpub.dll" denicem ısallah olur. Ama saati super anlatmıslar gercekten :) Ama gercekten cok tesekkurler. İşallah olur...
İyi Çalışmalar.
CaddeClub
18/05/2006, 11:42
Merhaba sonunda sorun çözüldü gercekten işe yarıyor aynı sorunu yaşıyanlar için tavsiye edebilirim. 100% Kesin çözüm...
Saygılar.
yuuhh artık msn için mi pc yi baştan kurdun :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.