PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Powerpoint'i Web'e Aktarma

eylul
01/04/2003, 18:24
Bu işi bilen var mı arkadaşlar.. Elimde bir power point sunusu var.. Bunu html olarak power point şeklinde olmadan.. Sadece slayt olarak göstermenin bir yolunu arıyorum...

HunTER
01/04/2003, 19:05
Slaylatlar hareketsız metın ve grafıklerden olusuyorsa slaylatları grafık formatında flash'a export edıp benzer bısey yapabılırsın.

Dahada ıyısı PowerPoınt XP/2000 ıcınde Dosya/Web Sayfası olarak kaydet menusunu kullanabılırsın.. Ozel bır durum olmadıgı surece tum sunumu webte yayınlanabılecek sekılde export edecektır..

muharrem_tac
02/04/2003, 02:36
Bu soruyu daha önce cevapladığıma yemin edebilirim.

Dosya->Web sayfası olarak kaydet->Yayımla->Web seçenekleri->Slayt gezinti kontrollerini ekle işareti kaldırılacak.

Sahin
02/04/2003, 02:38
Yemin etmene gerek yok kardeş sana inanırız :)

muharrem_tac
02/04/2003, 02:39
1 Nisan şakası mı yaptınız yoksam?

Sahin
02/04/2003, 03:14
Yooo ama bu arada avatarının çevresindeki hat ne güzel olmuş :)

Ama hala 80x80 değil :)

muharrem_tac
02/04/2003, 03:37
Şimdi tamam mı?:)

eylul
02/04/2003, 09:36
Dosya web sayfası olarak kaydet çözüm değil.. Çünkü power point sayfasını olduğu gibi kaydediyor..

Ben altta çıkan (adı ne bilmiyorum.. )bi sayfayı kaydederseniz görebiirsiniz..

Slaytı tam ekran izle diye bir alan var. o alanın üzerindeki kısmın görünmesini istemiyorum.
Geçen sene chip ya da byte dergisinde böyle birşey okumuştum.. Bunu yapan ara bir program vardı ama adını hatırlamıyorum tabi:(

HunTER
02/04/2003, 10:20
Ben tam anlamadım eylul.. Ben denedıgımde solda slaylatları lısteleyen bır, sagda ıse slaylatların goruntulendıgı toplam ıkı cercevelı bır sayfa olusuyordu.. Altta ıse ılerı gerı gıbı kontrollerın oldugu bır bar..

Sımdı sen bunlardan hangısını ıstemıyorsun? Ayrıca yukarda soyledıgım seyı yanı slaytları tek tek export edıp flashta bırlestırmeyı dusundunmu?

Not: Bu arada sunumu web sayfası olarak export ettıgın dızının ıcındekı dosylardanda ayıklama yapabılırsın belkı..

eylul
02/04/2003, 11:29
evet hunter solda slaylatları lısteleyen bır, sagda ıse slaylatların goruntulendıgı çerçevelerin yanında html olarak aldığın sayfanın altında bir de next back butonları var aşağıda... bu butonların üstünde ise gizli bir çerçeve daha var. Mouse ile çekersen açılır. ben bu çerçevenin görünmesini istemiyorum işte..

Bi bak istersen...

Flashla düşündüm evet ama şu anki amacım flashla yapmak değil.. eğer bu yolla beceremezsem o yolu denerim teşekkürler eski iş arkadaşım:)

HunTER
02/04/2003, 11:47
Hande senmısın bu?.. Bende bı yerden tanıdık gelıyor bu ısım dıyorum ama :) Neyse sen maılle bı yolla ıstersen bana dosyayı.. Belkı halledebılırım..

eylul
02/04/2003, 11:57
tamam yaaa.. çok sevinirim.. Ama sonra bana da anlat emi nasıl yaptığını.. Burda msn yasak artık:) Ben de forumlardan yardım alıym dedim...Ama seni burda da buldum:)

Yollamaya çalışıym dur ama hangi adrese...

eylul
02/04/2003, 12:03
bu arada gerçekten burdan bilgiyi paylaşmak çok güzelmiş..

Sahin
02/04/2003, 14:32
Orjinal mesajı gönderen muharrem_tac
Şimdi tamam mı?:)

:super: