Tam Sürümünü Görmek İçin : 2006 Şampion 'u Galatasaray
16 dk uzatmayı pek çözemedik ama :D Fenere ii ders oldu denebilir.
selected
14/05/2006, 21:30
fener karşılaşmasının son 16 dakikası çok güzeldi.
gs'ye hayırlı olsun. üzülerek tebrik ederim.
Meteryus
14/05/2006, 21:34
Futbolla pek ilgisi olmayan bir galatasaraylı olarak şampiyonluktan şu anda bu mesaj ile haberim oldu :) ( hatta şaka sanıp ufak bir araştırma yaptım, pek umudum yoktu :) )
Hayırlı olsun .
Düzeltiyorum : zaten yeni beeli oldu sanırım , dışardan sesler gelmeye başladı :)
hakansor
14/05/2006, 22:10
Tebrikler için tesekkur ederim :d
karavanabatu
14/05/2006, 22:22
Bir BJK li olarak ÇOK SEVİNDİM! :D
Skeleton
14/05/2006, 22:25
Çok güzel oldu :)
Bir BJK li olarak ÇOK SEVİNDİM! +1
Bir galatasarayli olarak normal sevindim =)
yesilvadi
14/05/2006, 22:44
bir galatasaraylı olarak çok sevindim, kendi takımım olsa ancak bu kadar sevinebilirdim :D :D :D
cotyorian
14/05/2006, 23:02
Bir BJK li olarak TEBRİK EDERİM!
Magic2Melody
14/05/2006, 23:03
çok iyi oldu, yine son maçta şikelerini yaptılar ama işe yaramadı,
helal olsun cimbom | helal olsun denizli !
Elle değil BİLEKLE, parayla değil YÜREKLE şampiyon olduk.
Bir denizlili olarak gerekeni yaptık. 16 dk uzatma da olmaz ama sonuçu degiştirmedi.
bir beşiktaşlı olarak gs 'ı yürekten tebrik ediyorum.
Tebrik ederim, Hayırlı olsun
16 dk uzatma da olmaz ama
maç 16 dk durursa 16 dk uzatma olur niye olmasın
Predator
15/05/2006, 10:30
Ulusoy başkan GS şampiyon. ½&^^!+%+&/
Takım tutmayan birisi olarak Galatasaray'ı tebrik ederim.
Her sene 3 takımdan biri şampiyon olduğu/olacağı için bu lig beni heyecanlandırmıyor. Ama itiraf etmeliyim ki maçtan sonra arabalarla tur atanların bağırışları ve tabanca sesleri beni heyecanlandırmaya yetti. Bir an acaba bilgisayar masasının altına sığınsam mı dedim kendi kendime.
Bu ait olma psikolojisini bir zerre anlasam da koskoca adamların bir spor oyunu için kan dökmesini, kavga etmesini, küfür etmesini, tartışmasını, kalp kırmasını... anlayamıyorum.
Şaibesiz, küfürsüz ve şiddetsiz geçen ve 3 takımdan farklı şampiyonlar çıkarabilen gerçekten süper bir süper lig dileğiyle..
Bir BJK'li olarak bende GS'nin şampiyon olmasına çok sevindim... Hak ettiklerini düşünüyorum...
Takım ruhu bu olmalı
...
Bu ait olma psikolojisini bir zerre anlasam da koskoca adamların bir spor oyunu için kan dökmesini, kavga etmesini, küfür etmesini, tartışmasını, kalp kırmasını... anlayamıyorum.
Futbol Hasan Sas'ın dun gecekı sampıyonluk sevıncıdır dıyor bazıları.. Eger bunu anlayabılıyorsanız futboldan da anlıyorsunuz demektır..
Bence bu şampiyonlukta GS taraftarının hiç payı yok tu tebrik edilecek oyuncular ve yönetimdir.
Kaybedilen şampiyonluğuda Koyu bir FB'li olarak pek üzülmedim hatta oh olsun;
sen maç izlemeye giderken adam öldürürsen çok beklersin şampiyon olmayı hatta hiç olama şampiyon güldürmesin Allah yüzünü.
Bir fenerli olarak Gs.lileri tebrık edıyorum guzel bir ligdi son maca kadar tempo vardı.
Ancak bazı bjk lıların gs sampıyonluguna cok cok sevinip oh fener sampıyon olamadıya tavrınada anlam verememekle beraber hafıften guluyorumda. :)
cemaliozan
15/05/2006, 12:01
bende tüm GS. camiasını tebrik ederim. FB. lileride mücadeleleri için kutlar, aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek neşelenmelerini tavsiye ederim.
http://forum.ceviz.net/attachment.php?attachmentid=3084&d=1146916269
(http://forum.ceviz.net/attachment.php?attachmentid=3084&stc=1&thumb=1&d=1146916269)
Futbol Hasan Saş'ın dün geceki sampiyonluk sevincidır diyor bazıları.. Eger bunu anlayabiliyorsanız futboldan da anlıyorsunuz demektir..
Yanlış.
Bütün sene boyunca çalışıp emek verdikten sonra bir şeyi başarmanın mutluluğudur o. Bir ekip olarak çalışıp yazdığınız yazılımı tamamladıktan sonra "goes gold" demektir o. Zafer duygusudur.
Ne siz ne de başkası maça giderken büfeciye bıçak çekip öldüren birisinin davranışını bu duyguyla açıklayamaz. Bazı forumlarda ve maçlarda birbilerine küfür eden bir kitlenin varlığını bu duyguyla açıklayamaz. Bu renk bağı, gönül bağı falan değildir. Olsa olsa bilinçaltındaki bastırılmış duyguların dışarıya vurumudur.
Tribünde maç seyretmek dünyanın en güzel zevklerinden birisiyken bir insanın evinde TVnin karşısında kapalı ortamda maç seyredip, kaldığı şehirden kilometrelerce uzakta maç yapan bir takımı destekleyip, bu takımın senede bir defa şehrine gelmesine çılgınlar gibi sevinmesini açıklayamaz. Bu, futbol seyirciliği değildir. Olsa olsa kendini güçlü hissetmek için güçlünün yanında olma kompleksidir.
Futbolu çok iyi anlarım. Herşeyden ötesi futbolu çok severim. Fakat 3 takım ile diğer takımlar arasında uçurumun bulunduğu, bu sebeple adaletsiz olan ve milli takımın daha güçlü olmasının önüne geçen bir ligi anlatmayın bana. Benim futbol zevkimi basit bir aitlik duygusuyla açıklamaya kalkmayın sakın. Hele ki şiddeti, küfrü bu aitlik duygusunun perdesi altında meşru kılmayın.
Bu konuda daha söylenecek çok söz var ama galatasaray'ın şampiyonluk başlığını bu sözlerimle daha fazla baltalamayayım. Söylediklerim sadece galasarayla ilgili değil çünkü.
.......
Kaybedilen şampiyonluğuda Koyu bir FB'li olarak pek üzülmedim hatta oh olsun;
sen maç izlemeye giderken adam öldürürsen çok beklersin şampiyon olmayı hatta hiç olama şampiyon güldürmesin Allah yüzünü.
Tebrik ediyorum gerçekten !!!! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Başkalarına laf atmadan kendi özeleştirisini yapan bir FB taraftarını ile ilk defa karşılaşıyorum... Gerçekten TEBRIK ve TAKDİR ediyorum seni dostum...
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Futbol sever ama takim tutmayan biri olarak, Denizli Taraftarini tebrik ederim! Maci sogutmayi cok iyi bildiler.http://forum.ceviz.net/images/smilies/bravo.gif
Manisali amigo hakli cikti, hic beklemezdim yani. Adami yakalayip iddaa oynayalim!:)
Paranin konusmadigi zamanlar da varmis demekki :)
Fenerbahçe'yi tebrik ederim.
Bana Enteresan Gelen Bir Kaç Not :
*bu kadar eleştirilen bir takımın herşeyi tam olan diğer takıma karşı üstün gelerek şampiyon olması...
*10. haftada çalıştırdığı bütün takımlar ligden kopuyor denilen bir teknik adamın kariyerinin 13. şampiyonluğa ulaşması...
*çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar denilen bir takımın 83 puanla kendi rekoruna ulaşması
*FB takımının şampiyonluğu kaybettiği kabul edilen iki şehir denizli (20) manisa (45) plakalarının Adnan Polatın işaret ettiği sayıyı oluşturması... 20:45
*Galatasarayın 16. şampiyonluğa ancak diğer maç 16 dakika resmi uzatma süresi oynandıktan sonra ulaşması
Durun daha sevinmeyin , belki bakanlar kurulu karari falan cikar , bu sene 2 takim sampiyon ilan edilir .. nasil olsa ligden dusme falan da olmacayakmis :p ... Bu arada Denizli icin maci satin almis diyorlar :sus:
Neyse saka bir tarafa bir Genclerbirligi taraftari olarak once Denizli sporu tebrik ediyorum, istanbul takimi sampiyon olduktan sonra bizim icin fazla birsey degismiyor. Hepsi birbirinin aynisi ...
Bir beşiktaşlı olarak Gs çok sevindim..anti fenerliyim..özellikle tüm tv kanlarını harıl harıl aradım ki tuncayın suratını ve nasıl üzüldüğünü göreyim..onuda gördüm:)..rüştünün yüzünü kapayarak çıkmasıda kaymaklı kadayıf oldu..ama bu bir oyun zaten bu işide bunlar güzel yapıyor:P
biri yazmış "açız ama şampiyonuz"
bir diğer bağırıyor "sizleri avrupada ve ligde şampiyon görmek isteriz"
birde ortada hindi baba hindi türküsü vardı ama ben bir anlam veremedim :P
yaw yıkılıyorum süper..
Denizli icin maci satin almis diyorlar
bunu bende duydum :P
Meteryus
15/05/2006, 20:50
pek futbolla ilişkim yok ama bugün oldukça futbol dolu geçti :) nedendir bilmiyorum ama baya anti fenerli varmış, bu gün beşiktaşlı arkadaşlar ile fenerliler arasında gs fb arasındakinden daha büyük atışmalar oldu , sanırım bunun nedeni yüksek taraftar sayısı yüzünden medyanın fenere olan ilginin toplumda yarattığı antipati :)
Bende tüm galatasaraylıları tebrik ederim :) bu arada kendimide bayragımızı balkonumuza astık dalgalandırıyoruz.
Bizim başkan adayımız Aziz Yıldırım. Peki neden?
Şimdiye kadar elde ettiğimiz 16 şampiyonlugun 5 tanesini Aziz Yıldırım döneminde yaşadık. Bir yıldızı ona borçluyuz. :D
Aziz başkan duy bu sesi Şampiyon yap, Çıldırt Bizi.
ŞAMPİYON GALATASARAY!
Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim, şampiyonluğu hakederek kazandılar. ama fenerbahçe'de haketti şampiyon olmayı maçtan sonra çıkıp, "adalet yerini buldu" demenin bi anlamı yok.
tebrikler..
fenerlilere selam olsun, parayla saadet olmaz..
ayrıca daha söylemek istediğim onca şey var ama neyysee..
futbola ilgim pek yok ama uzaktan da olsa takip ediyorum. demekki ben yanlış ligi takip ediyorum. herkes kazanılan *şeylerin hak edilerek alındığını söylüyor ama nedense ben aynı fikirde değilim. demekki futbol ile olan alakamı tamamen kesmeliyim. bu bağlamda kendi cahilliğimden ötürü böyle bir fikire kapıldığımı düşünerek kendimi avutuyor ve galatasarayı tebrik ediyorum.
not: kazanılan şeylerin içine sadece şampiyonluğu katmıyorum. ligde kalanlar, kupa alanlar, uefaya son anda kalanlar da bu gruba dahildirler.
Her iki takımıda kutluyorum. Böyle bir çekişme sergiledikleri için...
Saygılar...
İğneyi kendine batırmadan yapılmış bir açıklama bence...
FENERBAHÇE PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI BU SEZON SÜPER LİG’DE HERKESİN YAKINDAN TAKİP ETTİĞİ VE TANIK OLDUĞU TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN , BAŞTA TARAFTARI VE CAMİASININ DESTEĞİ İLE , ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNİ SON MAÇINA KADAR SÜRDÜRMÜŞTÜR.
ÜLKE FUTBOLUNUN YÖNETİMİNE TALİP OLURKEN DEĞİŞTİKLERİ SÖYLEMİNDE BULUNUP, EYLEMLERİ İLE SÖYLEMLERİ ÇELİŞEN, SPOR KAMUYOUNUN YAKINDAN TAKİP EDİP, TANIK OLDUĞU İCRAATLARI İLE DEĞİŞMEDİĞİNİ KANITLAYAN BU ÇARPIK DÜZEN İÇİNDE , FENERBAHÇE PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI, ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNİ CAMİASININ EŞŞİZ DESTEĞİ VE GÜCÜYLE LİGİN SONUNA KADAR ONURLU BİR ŞEKİLDE TAŞIMIŞTIR.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ OLARAK ÖZELLİKLE TARAFTARIMIZA , YURT İÇİNDEKİ VE DIŞINDAKİ TÜM FENERBAHÇELİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
HEDEF VE AMAÇLARININ ŞAMPİYONLUK OLMASI GEREKEN TÜM RAKİPLERİMİZİN FENERBAHÇE’YE KARŞI BU SEZON BİLİNÇLİ OLARAK BİRLEŞMELERİNİN TEK NEDENİ , FENERBAHÇE’NİN BÜYÜKLÜĞÜNDEN KAYNAKLANMAKTADIR.
BAŞTA SPORTİF OLMAK ÜZERE, ALTYAPI, EKONOMİ , KURUMSAL KİMLİK DEĞİŞİMİ İLE FENERBAHÇE’NİN RAKİPLERİ İLE ARASININ AÇILMIŞ OLMASI , BU ÇEKEMEMEZLİKTEN KAYNAKLANAN BİRLEŞİMİN ODAK NOKTASIDIR.
FENERBAHÇE’NİN BU SEZON ÜÇÜNCÜ KEZ ÜST ÜSTE KAZANACAĞI ŞAMPİYONLUK , TÜM RAKİPLERİN KORKUSU OLMUŞ , ELDE EDİLECEK BU BAŞARI İLE RAKİPLERLE ARANIN DAHA DA AÇILACAK OLMASI BU ORTAK HEZAYANININ DOĞUMUNU SAĞLAMIŞTIR. VE DE BİR BAKIMA FENERBAHÇE BİR TARAFTA , DİĞERLERİ DİĞER TARAFTA OLARAK SÜRDÜRÜLEN BU YARIŞTA ,FENERBAHÇE’NİN ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ KEZ ŞAMPİYONLUĞU KUCAKLAMASINA ENGEL OLUNMUŞTUR.
BELİRTTİĞİMİZ BU GERÇEKLER IŞIĞINDA FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ OLARAK BİZ BAŞKALARININ ALIN TERİ VE BAŞARISINI GÖRMEMEZLİKTEN GELMİYORUZ. ONLARIN DA ALIN TERİ VE EMEKLERİNİ ORTAYA KOYUYORUZ.
ANCAK BİZİM ALIN TERİMİZE KARŞI YILLARDIR ELDE ETTİĞİMİZ HER BAŞARI SONRASI OLUŞTURULAN CEPHE VE ORTAK EYLEMLERDE GÜNDEN GÜNE ARTARAK SÜRMEKTEDİR. BU DURUM VE RAKİPLERİMİZİN DURUŞU DA FENERBAHÇE’NİN NERELERE GELDİĞİNİ VE NE GİBİ HEDEFLERE ULAŞTIĞININ KANITIDIR.
NE YAZIK Kİ FENERBAHÇE’YE KARŞI KENDİ ARALARINDA BÜTÜNLEŞEN RAKİPLERİMİZE YERİ GELMİŞKEN ŞUNU HATIRLATMAK İSTİYORUZ Kİ ; FENERBAHÇE CAMİASI VE TARAFTARI İLE DAHA DA BÜTÜNLEŞİP ÖNCE 100.YILINDA ŞAMPİYON OLACAK ARDINDAN DAHA ÖNCE BELİRLEDİĞİ TÜM HEDEFLERİNE ULAŞACAKTIR.
FENERBAHÇE SPOR KÜLÜBÜ OLARAK BİZ TEK GÜCÜMÜZÜ CAMİA VE TARAFTARIMIZDAN ALMAKTAYIZ. BUNUN BİLİNCİ İLE DE TARAFTARIMIZIN VERDİĞİ BU DESTEĞE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK BÜYÜKLÜĞÜ NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜDÜR. O’NUN BÜYÜKLÜĞÜ BAŞKA BİR BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE, ADI KONAMAZ…
FENERBAHÇELİLERE VE KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.
FENERBAHÇE SPOR KÜLÜBÜ YÖNETİM KURULU
Fenerbahçe Büyüklüğü Ne şampiyonluk Büyüklüğü Ne Kupa Büyüklüğüdür. O’nun Büyüklüğü Başka Bir Büyüklüktür Işte, Adi Konamaz…
Ben Aziz Yıldırım'ın yerin de olsam
BJK-GS maçı hakkında soruşturma başlatırdım. Cordoba ve Sergen'ede 2 kuruş para verdin mi hemen itiraf ederleri maçı bilerek verdiklerini.
Ceza olarakta GS ve BJK'den puan kırıldıktan sonra bizde hakkımız olan şampiyonluğu alırdık.
gürhan o defterlere girmeyelim bence o bu tatlı devam eden konuyu bozar...
Ben Aziz Yıldırım'ın yerin de olsam
BJK-GS maçı hakkında soruşturma başlatırdım. Cordoba ve Sergen'ede 2 kuruş para verdin mi hemen itiraf ederleri maçı bilerek verdiklerini.
İşte sorun burada, parayla herşeyi yapabileceğini sanan bir Fenerbahçe. Bir Trabzonsporlu olarak Fenerbahçe'yi sevmememin tek nedeni...
Fenerbahçe Büyüklüğü Ne şampiyonluk Büyüklüğü Ne Kupa Büyüklüğüdür. O’nun Büyüklüğü Başka Bir Büyüklüktür Işte, Adi Konamaz…
Fenerbahçe'nin büyüklüğü kasasındaki para kadardır, adı budur...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.