kutluay
11/05/2006, 01:42
Arkadaşlar, önümüzdeki aylarda okulumun zorunlu kıldığı bitirme projesine başlayacağım. Projemin konusu araştırma yaparak oluşturulacak olan online e-sağlık sitesi. Bunun bilimsel bir araştırma olabilmesi için isim ve adreslerini daha sonra vereceğim 5 tane e-sağlık sitesinin 30 kullanıcı tarafından 1 hafta boyunca ziyaret edilmesi gerekli. Bu 30 kullanıcı e-sağlık sitelerini ziyaret ettikten sonra, internet ortamında bir ankete tabi tutulacak. Ankette sitedeki gördüğünüz eksiklikler, olmasını istediğiniz vb. sorular yer alacak. Daha sonra ben bu anketi göz ününde bulundurarak, ankete tabi tutulan kullanıcıların isteklerini karşılayacak olan bir e-sağlık sitesi yapacağım. Bunun için aranızda gönüllü olmak isteyen arkadaş var mı? Vereceğim 5 e-sağlık sitesini sadece 1 hafta boyunca ziyaret edip akabinde anket sorularını yanıtlayacaksınız. Bu benim bitirme projem olacak. Yardımcı olmak isteyen arkadaşları bu topic altında yanıtlarını bekliyorum. Teşekkürler…
(Not: Eğer bu isteğim forum kurallarına aykırı ise adminden rica ediyorum konu hemen kapatılsın..)
(Not: Eğer bu isteğim forum kurallarına aykırı ise adminden rica ediyorum konu hemen kapatılsın..)