Tam Sürümünü Görmek İçin : Siyasilerin işi yok...
cappytoi
10/05/2006, 21:41
http://www.hurriyet.com.tr/spor/4388492.asp?gid=53
1981 yılında ihtilalin lideri, Ankaragücü’nü Süper Lig’e almıştı. Şimdi yasayla düşme kaldırılıyor ama Türk futbolunu büyük bir tehlike bekliyor. Şikayet olursa FIFA, ligi tescil etmeyecek. Dünya ve Avrupa kupalarına gidemeyeceğiz.
Diyarbakırspor kabul etmemiş, böyle bir şey olacağını sanmıyorum.
düşme olmazsa ne anlamı kaldı mücadelenin.. umarım böyle bir saçmalık gerçekleşmez..
Federasyon ve kulüpler pek sıcak bakmıyor zaten. Gerçekleşmesi imkansız...
Bu adamın (baykal) ne yapmaya calıstıgını hıc anlamıyorum.. Bu adama ragmen CHP'yı destekleyenlerıde.. Bolge halkına sırın gorunmeye calısıyor desem.. Sırınlık ıcın bıle bu kadar abartılmaz kı..
Volkan Uzun
11/05/2006, 00:57
siyasilari ve onlara oy verenleri anlamak cogu zaman zor oluyor, bende seriati desteklemeyen birinin neden akp ye oy verdigini hicbir zaman anlamadim
sanal_programci gene hemen savunma/anti mode'a gecmis :)
Volkan Uzun
11/05/2006, 01:17
daha degil ansugo :) bekliyorum, phishing deniyor bu taktige :)
metoikos
11/05/2006, 01:48
Hayatımda bu kadar aptalca bir fikir duyduğumu hatırlamıyorum. Bu kadar popülist (oy kaygısı taşıyarak) bir fikir ile insanların karşına nasıl çıkıyorlar anlamıyorum. Zaten CHP'nin ne yaptığını hiç anlamıyorum, nasıl bir amaca hizmet ettiği meçhul bir parti konumunda. Tabii bunun birincil nedeni parti başkanı konumundaki zatı muhteremin kişisel egolarını tatmin amacıyla yaptıkları sanırım. Salak saçma bir fikir, o kadar insan bu kadar hafta ne diye mücadele etti o zaman. Ne anlamı kaldı bu kadar kavga gürültünün. Ya insanları nasıl bu kadar salak yerine koyuyorlar anlamıyorum. Neyse, sinirli bir durumda yazıyorum bunları, herkesten özür dilerim.
Volkan Uzun
11/05/2006, 02:29
bu arada linki okumayip birden sinirle yazan arkadaslar icin, teklifi AKP verdi.
Teklıfı AKP verdı ama o bıle baykaldan daha ınsaflıydı.. En azından bu sezon kume dusme tumden kaldırılsın dıyerek daha esıtlıkcı bı tavır sergıledı.. Baykal ıse sadece ıkı takımın ısmını vererek (neye ve kıme dayanarak orası mechul) bunların dusmesıne ızım vermeyelım dedı http://www.hurriyet.com.tr/spor/4388494.asp?gid=0
Bu bıle AKP CHP farkını ortaya koymak ıcın yeterlı :) Ayrıca sosyal demokrat gecınen bır ınsanın nasıl olupta soyle bır demec verdıgını anlamak gercekten mumkun degıl,
Hiç kimse ’kuraldı, ilkeydi, federasyondu’ demesin. Önemli olan Türkiye’nin barışı ve kardeşliğidir.
E o zaman butun kuralları bı kenara bırakalım, sevgılı baykal karar versın bızım ıcın neyın ıyı olacagına.. Ornegın hıc kımse haktı, hukuktu mahmeydı demesın.. Onemlı olan turkıyenın barısı ve kardeslıgıdır dıyıp asalım tum muhalıflerı..
Yanı bı ınsan bu kadarmı bellı eder rengını :)
metoikos
11/05/2006, 10:44
Ben http://www.ntvmsnbc.com/modules/AcikHat/Acikhat.asp bu sayfayı okumuştum. Bu link açılmadan önce. O nedenle gereksiz sinir yapmadım sanırım :).
bu arada linki okumayip birden sinirle yazan arkadaslar icin, teklifi AKP verdi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, ‘ligden düşme kaldırılmalı’ önerisinin AKP’li bazı milletvekillerinden de destek görmesi üzerine, TBBM’ye konuyla ilgili kanun teklifi sunulması gündeme geldi.
Konuyu sadece AKP - CHP muhabbetine çevirme.
Bizde Fenerbahçe'liler olarak; Başbakanın çıkıp Son maçı hükmen yendiğimizi ilan ederek bizii şampiyon yapmasını bekliyoruz.
Hiç birşey yapamazsa bile Nobre sakat, onun yerine oynayıp sonuca etki edebilir.
Baykalin söyle bi sözünü duydum gecen TV´de:
Teröristlere af cikartacaginiza, Diyarbakir Sporu birinci lige cikarin(2. lige düsürtmeyin)..
Kendi kendime .......... ne alaka dedim!
Konuya dönersek, futbol ve politika her zaman içiçe. Politikacılar halklara futbol takımları üzerinden sahip çıkıyor. Bağımsızlık mücadelesi veren halklar toprak,bayrak,meclisten sonra futbol takımı kuruyor. Seçim havası estikçe bakalım daha neler göreceğiz. Gecekondu spor tesisi ve futbol kulubu kurup "dardayız.. yardım!" mı desek acaba?
Volkan Uzun
11/05/2006, 17:57
Konuyu sadece AKP - CHP muhabbetine çevirme.
emret pasam
Magic2Melody
11/05/2006, 19:55
düşme olmayacaksa ne anladım ben :) böyle saçmalık mı olur ?
cappytoi
11/05/2006, 21:06
konuyla ilgili devlet bakanı açıklama yapmış böyle bir olaya müsaade yokmuş. suni gündem yaratmakta üstlerine yok bu ülkede bu kafada siyasetçi olduğu sürece şurdan şuraya gidemeyiz...
http://www.hurriyet.com.tr/spor/4394492.asp?gid=53
Deniz Baykal mı?
Gülün geçin ya :D :D :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.