Tam Sürümünü Görmek İçin : Türkiye için Google EFT işlemini başlattı...
captainzap
09/05/2006, 16:50
Türkiye için EFT işlemi başlamış.
Adsense kullanıcıları için harika bir haber :)
detaylı bilgiyi araştırdıktan sonra daha detaylı bir şekilde burada yayınlarım yada bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
:hey:
Henüz Türkiye desteklenmiyormus. Ref :https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=15827&hl=tr
Yardım kısmının güncellenmesi biraz zaman alabiliyor fakat EFT şu an panellerde yer alıyor. Banka hesabınızı ekledikten birkaç gün sonra ufak bir ödeme gerçekleşiyor, siz bu ödemeyi panelinizden doğruladığınızda EFT ile ödeme yöntemi aktifleşiyor. EFT kısmına Hesabım > Ödeme Ayrıntıları kısmından ulaşabilirsiniz
captainzap
09/05/2006, 23:15
Şu anda banka kodu kısmında hiç kimse net birşey bilmiyor açıklığa kavuşunca sizleri bilgilendirmeye çalışırım.
Magic2Melody
10/05/2006, 00:13
Eğer böyle birşey varsa çok iyi yanlız ben panelde göremedim(ödeme ayrıntılarında sadece çek var) siz nerede gördünüz ?
Yardım kısmının güncellenmesi biraz zaman alabiliyor fakat EFT şu an panellerde yer alıyor. Banka hesabınızı ekledikten birkaç gün sonra ufak bir ödeme gerçekleşiyor, siz bu ödemeyi panelinizden doğruladığınızda EFT ile ödeme yöntemi aktifleşiyor. EFT kısmına Hesabım > Ödeme Ayrıntıları kısmından ulaşabilirsiniz
Banka kismini bilmem ama IBAN nosu dedikleri yere bize verilen iban no sigmiyor gibi.
Banka kismini bilmem ama IBAN nosu dedikleri yere bize verilen iban no sigmiyor gibi.
O kısıma IBAN numarası yazılmaması gerektiği ilgili sayfanın altına not düşülmüş. O kısma 12 haneli bankaların uluslararası kodları girilmeli. Bu kodları http://eft.tcmb.gov.tr/bankasubelistesi/cif.tsv adresinden indirebileceğiniz dosyada bulabilirsiniz. Şu an adsense yönetim panelinde banka bilgisi girmemiş kullanıcıların EFT kısmını görememeleri geçici bir durum değilse Türkiye için EFT yönteminin belki bir süre askıya alınması durumu oluşabilir çünkü henüz ne adsense blogunda ne de başka bir ortamda duyurulmadı.
captainzap
10/05/2006, 02:52
Bazı kullanıcılarda gözükmemeye başlamış ama bende hala aktif durumda
İlk duyduğum anda benim panelimde de mevcuttu, fakat şu an itibariyle yerinde yeller esmekte :D
Semih Hakyemez
10/05/2006, 12:42
bazı arkadaşların hesaplarından yokolud eft seçeneği bende hala duruo ama:)
doronty37
10/05/2006, 13:27
arayüzü ingilizce yapınca görünüyor ama Türkçe yapınca görünmüyor bende.
Skeleton
10/05/2006, 16:23
Peki bunlar USD mi göndercekler YTL mi? Eğer USD göndercekler ise ve bizim YTL hesabımız varsa bir de USD hesap mı açtırmak gerek? Bu 2 sorunun cevabını istiyorum :) Bu arada çok güzel olcak bu olay, bir çek bozdurmak için banka banka dolaşmaya ve paranın bozulmasını beklemeye gerek kalmıyacak, hayırlı olsun.
captainzap
10/05/2006, 16:52
Ytl olarak almak mümkün , hesap numaranızı doğrulamak için gönderilecek olan küçük bir miktar da zaten ___ ___ try olarak gözüküyor ;)
EFT tutarı YTL olarak o günkü kur üzerinden hesaplanarak gönderilir. Yeni bir hesap açmanıza gerek yok
doronty37
10/05/2006, 18:09
şimdi ingilizce yapınca da kayboldu eft. galiba dille alakalı değil.
Skeleton
10/05/2006, 21:30
Yukarıda banka kodlarının bulunduğu dosyayı kullanarak şöyle bir sayfa yaptım, yardımcı olur belki:
Banka Şube Kodları (http://www.in-spiretech.com/bankasubekodlari/)
Skeleton
10/05/2006, 21:32
Ytl olarak almak mümkün , hesap numaranızı doğrulamak için gönderilecek olan küçük bir miktar da zaten ___ ___ try olarak gözüküyor ;)
Ok teşekkürler bilgi için. Sana geldi mi? 4-10 gün falan yazıyordu sanırım.
captainzap
11/05/2006, 15:49
açılalı daha 3 gül oldu :) bir haftadan aşağı gelmez sanırım.
ayrıca Banka Şube Kodları için teşekkürler ;)
Bende hiçbir zaman gözükmedi bu EFT olayı. Emin olmamakla beraber yeni açılan hesaplarda EFT seçeneğinin olduğu, eski hesaplarda da zamanla EFT seçeneğinin gözükeceğini düşünmekteyim.
captainzap
12/05/2006, 18:13
eM']Bende hiçbir zaman gözükmedi bu EFT olayı. Emin olmamakla beraber yeni açılan hesaplarda EFT seçeneğinin olduğu, eski hesaplarda da zamanla EFT seçeneğinin gözükeceğini düşünmekteyim.
1 senelik adsense kullanıcısıyım :hey: sanırım eft olayı açıldığında eft hesabı açanların hesapları kaldı. :garip:
1 senelik adsense kullanıcısıyım :hey: sanırım eft olayı açıldığında eft hesabı açanların hesapları kaldı. :garip:
5 defa okudum mesajını ama ne demek istediğini anlayamadım :(
doronty37
14/05/2006, 15:30
yani eft seçeneği ilk göründüğünde eft ayarlarını yaptıysan, hala eft seçeneği gib görünüyor, benim gibi yap(a)madıysan, eft seçeneği görünmüyor.
Bugün küçük bir miktarda olan hesap doğrulama EFT işlemi yapılmış. İlgili tutarı paneldeki doğrulama kısmına giriyoruz, hesabımız doğrulanıyor ve artık ödeme seçeneğimiz EFT oluyor.
captainzap
17/05/2006, 14:57
Bana da bugün geldi havale :)
hadi bakalım hayırlı olsun.
Arkadaşlar bu eft olayını nereden bakıyoruz..? Hesap düzeninden çıkmadı. Ya da ona benzer bir yazı uygulama göremedim.
Birde bu pin kodu 2 aydır gelmedi. Adresi falan mı değiştirememiz gerek..?
yani eft seçeneği ilk göründüğünde eft ayarlarını yaptıysan, hala eft seçeneği gib görünüyor, benim gibi yap(a)madıysan, eft seçeneği görünmüyor.
Aynen boyle. Ben de yapamamistim, simdi o kisim gorunmuyor.
captainzap
17/05/2006, 19:35
Şu an için eft çıktığında ilk eft hesabı açanların panellerinde görünüyor çünkü Türkiye için test aşamasında bir kaç ay bizi denek olarak kullanacaklar daha sonra tüm türkiye açılıacak yada kapatılacak.
benim bildiğim bunlar.
Semih Hakyemez
17/05/2006, 20:12
bana da geldi bugün 0.29 ytl. Yapı kredi kullanıyorum. hayırlı olsun herkese:)
Kimilerinde EFT gözüküyor kimilerinde gözükmüyor. Sanırım bir BETA aşaması söz konusu...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.