PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : C++ Yardımı ?

kamilozcan__
09/05/2006, 11:58
Merhaba arkadaşlar. Ben c++ hakkında hiç bilgim yok bildiğim tekşeh orta düzeyde asp programlama. C++ ögrenmek istiyorum ve çok merak ediyorum. Bu nasıl bişedir hangi aracı programla yazılır E-book varsa yardım edermisiniz.

DotNetKid
09/05/2006, 12:03
@kamilozcan yanlış anlama ama burada c++ ile ilgili e-book sormuşsun, bir üst forumda ise vb ile ilgili.. tüm dilleri öğrenmeye mi çalışacaksın .. nedir niyetin

kamilozcan__
09/05/2006, 12:32
@DotNetKid aslında hobi olarak bilgisayar programlama ile ilgileniyorum zaman geçirmek için ve vb yüzelsel bir bilgim var sadece bir uygulama yapmak için araştırma yapıyorum vb ile ilgili ancak c++ hakkında hiç bir bilgim yok ve çok merak ettiğim bir konu bu.
Keşke herkes tüm programlama dillerini öğrenebilse, benim amacım hepsi ile ilgili bir takım bilgiler edinmek yanbancı olmamak.Asp,Java,Vb.C++,Delphi vs.
yardımcı olursanız sevinirim.
Teşkkür ederim.

akbeyfb
12/05/2006, 00:00
C# , C++ bunlar hepsi C den türetilmiş diller çok benziyolar birbirlerine...C++ için Visual Studio 2003 kullanmanı öneririm..Visual Studio nun yeni versiyonu çıktı (whidbey) ama eski versiyonda kodlarla daha çok haşir neşir olursun ve ücretsiz bulma imkanın daha fazla olur...:) ...birde Borland ın editörü var onuda kullanabilirsin ........

akbeyfb
12/05/2006, 00:01
C# , C++ bunlar hepsi C den türetilmiş diller çok benziyolar birbirlerine...C++ için Visual Studio 2003 kullanmanı öneririm..Visual Studio nun yeni versiyonu çıktı (whidbey) ama eski versiyonda kodlarla daha çok haşir neşir olursun ve ücretsiz bulma imkanın daha fazla olur...:) ...birde Borland ın editörü var onuda kullanabilirsin ...kaynak için sonra bakarız........:) :super:

kamilozcan__
12/05/2006, 09:34
@akbeyfb teşekkür ederim kaynak sıkıntımı giderdim, Bir çok E-Book buldum C ve C++ ile ilgili yardımlarınız için teşekkür ederim.