PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Aver Media Tv Kartı

hserkans
31/03/2003, 12:26
Merhaba,
Aver Media Tv Kartim var. Bilgisayara tanitirken windows'ta yenisi olan bir dosyanin eski surumunu yuklemek istiyor ve ben de buna izin vermiyorum. -Saniyorum- bu dosyayi degistirmedigim icin de karti calistiramiyorum. Bu durumu duzeltmek icin ne yapmaliyim?

Thanx

BerkH
31/03/2003, 16:27
Aygut yoneticisine bir bak, listede ? olan birşeyler varmı.

hserkans
31/03/2003, 18:25
Evet ama sorun orada degil. Tv Kartinin calismasi icin gerekli yazilimi yuklerken hata veriyor ve yuklemeyi kesiyor...

yenimo
01/04/2003, 00:08
Önce eski sürümü ile tanıtıp sonra sürücüyü güncelleştirmeyi denedin mi?

Black_Boyss
01/04/2003, 12:38
enson sürücüsünü kurduktan sonra sorun kalmıyacagına inanıyorum

sürücü ve yazlımın en son surumunu cek.

ve birde direcx81.a olsa gerek son surumunu kur ekran kartı sürücünü güncellle biraz update gibi oldu ama dikkat etmekte fayda var helede güzel bir görüntü almak istersen.

kolay gelsin iyi çalışmalar .

ozgur suucak
02/04/2003, 10:59
Arkadaşlar Aver Media ile ilgili bir topic görünce ben de bir şeyler sormak istedim;
Bende de bu karttan var fakat normal bir antenle hiç bir görüntü alamıyorum.Acaba pahalı bir anten alıp yükseltici falan mı takmam gerekiyor.Bir fikriniz var mı?

Black_Boyss
02/04/2003, 16:25
yükselticili bir anten kesinlikle tv kartının istedigi bir ozellik .
tabi sıtandart bır anten ile TRT1 kanalını cekmiyorsa problemvar demektir bir ayarlara bakmak lazım kurulurken bolge goruntu ayarı pal-bg olması şart gibi bende durum böle.
ama canakantenden alınan görüntü gibisi yok cine5 super izlenebiliyor :) birde tv görüntü verince yeme yanında yat diyecem ama okadar da kalitelidegil

deptor
12/04/2003, 11:13
Eğer yazılım yüklemesi sırasında verdiği uyarıyı yazsaydın daha iyi olurdu.
Bunun birkaç sebebi olabilir birincisi işletim sistemin ne?
Eğer işletim sistemin winxp ise ;
ekran kartının sürücüsünü cdsinden sen kendin yükle çünkü xp
sürücüleri otomatik tanıyor ama openlq gibi ekran kartının sürücü dosyaları eksik yüklüyor ve buda tvkartı gibi ekran kartıyla ilişiği bulunan donanımların yazılımsal olarak çalışmasını engelliyor.

ikincisi;
Tv kartı sürücüsünün işletim sistemiyle uyumluluğudur.Eğer tv kartı sürücüsü işletim sis. ile uyumlu değilse ve sende bu sürücüyü yüklerken aygıt yön.'inde sürücü günleştir yerine sürücüyü yükle deyip yüklediysen daha sonrasındada bu sürücün yanlış olduğunu fark ettiğinde tekrar yüklemek istedinde yüklemeyecektir.ve sonuç olarak format atmat gerekebilir.

üçüncüsü;
tv kartını sök ;bilgisayarı tekrar açıp kapa ve tv kartını tak .

Ama dediğim gibi yazılım yüklemesi sırasında verdiği mesajı yazsaydın daha kesin cevap yazabilirdim
ama sen dedikleri bir dene (bilgisayarına enson çözüm olarak format at)

wkemal
07/06/2007, 11:58
arkadaşlar klipler kaydediyorum ama sesini almıyor neden olabilir kaydederken kaydediyor çok güzel sesli ama kayıdı seyrederken ses yok oluyor yardımlarınızı bekliyorum saygılar

screamddtt
23/06/2007, 21:31
ilgili aygıta sağ tıklayarak rool back driver ile eski driver'a geçmeyi denedinmi?