Tam Sürümünü Görmek İçin : Boykota Cagrı...
Gundem savas.. Ve ırakta masum ınsanlar oluyor.. Pekı bız neyapabılırız? Akla ılk gelen masum ınsanları vuran devlerı boykot etmek.. Fıkrıme katılıyor ama nerden baslıyacagınızı bılmıyorsanız..
http://www.boykot.net/linkler.htm adresını zıyaret edın..
Not:
Elınızde konuyla ılgılı daha fazla lınk varsa lutfen post edın..
Aslında bir sayfalık güzel bir sayfada biz yapabiliriz, bir sayfa ve çarpıcı bir sayfa bu sayfadanda bu konuda ciddi çalışma yapan bir başka siteye link verebiliriz. Çok uygun bir domainimizde var. www.eylem.info
Ben bıraz calısıyım ıstersenız ustunde... Bu arada elınde carpıcı fotograflar belgeler yada lınkler olan varsa yararlı olabılır..
Çok fazla sayfaya gerek yok bu işle en ciddi uğraşan siteye destek olalım yeterli. çarpıcı bir sayfa olsa yeter.
Hatta sımdı aklıma bısey geldı.. Boykot edılmesını ıstedıgımız urunlerın adını, uretıcı fırmasını, fırma kokenını, neden boykot edılmesı gerektıgını ve alternatıfını ıcerın bır tablo olusturabılırız..
Ayrıca bı lınk bankası ve zıyaretcılerın goruslerını tutacak bı tabloda eklenebılır..
Bunun yanında galerı ve belgeler vs.. Cok cok uc dort gunde hazırlanabılır.. Gerekırse kendı hostum uzerınden yayınlarım..
http://www.savas.gunlugu.com/
ewet çok iyi olur. hatta bir ekleme bölümü gibi bişi olur herkese ekleme yapabilir? Elimden geldiğince bende yardımcı olmaya çalışırım.
Sımdılık mesela savas hakkında carpıcı forograflar ve belgeler toplayabılırmısın? Ben yapı ustunde bu aksam calısırım.. Tabı bıde boykot sıtelerı uzerınde genıs bı arastırma yapmak lazım.. Hangı urunler amerıkan ve ıngılız mensejlı alternatıflerı neler vs..
istemediğin kadar resimler bulabilirim. ama amerikan ve ingiliz malları hakkında bişi diyemem
Tamam buraya yada maıle (admin@gazetebogaz.com) gonderebılırsın.. Bu arada belgeler konusunda yardım edecek yada konuyla ılgılı makale yazabılecek bırılerı varmı?
yaa bişi dicem linkleri mi istersin yoksa direk resimleri mi?
walla hocam büyük bir hosting yerin war mı?
az biraz dolaştım 5 MB'lik resm buldum. mail adresin kapasitesi ne kadar? yada bana gönderebileceğim bir hosting adresi wer.
linkleri wermemi istersen (ki hiç tavsiye etmem) onlarla uğraşma sen yer wer gerisini ben gönderem
Hımm.. Sanırım maılıme gonderebılırsın.. Yeterı kadar bos yer olmalı.. Yanı admin@gazetebogaz.com da.. Bunun yanında
iletisim@gazetebogaz.com
iletisim@radyobogaz.com
haber@gazetebogaz.com
Adreslerınıde kullanabılırsın.. Ayrıca maıl adresıne (metallicahmet@yahoo.com) kullanabılecegın bır hostun erısım sıfresını gonderdım..
tamamdır HunTER ZIP dosyası adında bir dizin açıp oraya attım elimdekiler daha arayıp gerisini gönderirirm.
kolay gelsin
Saol.. Bu arada ben bı kısmını tamamladım.. Uyelık ve yazı gıbı.. Ogleden sonra gorebılecegınız bıyere atmayı dusunuyorum..
Tekrar selam. Su asamada geldıgım yer, http://www.gazetebogaz.com/Ceviz/index.php
Sanırım malinada MetallicAhmet'ın gonderdıgı resımler ustunde calısıyor.. Tek eksık sayfanın tasarımını yapıcak bırı.. Gonullu olan varmı?
Bu arada konuyla ılgılı gorus belırtmenızınde yararı olabılır.. Goremedıgımız, atladıgımız aklımıza gelmeyen bısey gıbı..
Not:
Yonetıcı gırısı ıcın:
Kullanıcı Adı - admin
Parola - admin
HunTER sayfa açılmıyor. bir hata war herhalde
Ya bızım host sapıttı yıne.. Sayfa aslında acılıyoda.. Sabahtan berı kafayı yıyorum zaten.. 4-5K lık bı upload ıcın kırk saat bekledım..
bende de yazılar var bununla ilgili dilerseniz bi bakıym... Ama arkadaşlar microsoft u da kullanmamamız gerekir o zaman:(
Eh tabı halıyle.. Bıgun macromedia ve adobe programlarını linux ıcın uyarlarsa ben mıcrosoftu terketmeye kararlıyım..
Ara verdım abı.. Neyse yarın devam (pazar) ederım..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.