PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Delphi 7'nin Update'lerini nasıl bulurum

TeDDy
31/03/2003, 11:02
merhabalar

delphi 7'nin update'lerini arıyorum. Borland'ın kendi sitesinde war. ama register olamadığım için alamıyorum. Programı kurarken kullandığın email adresi diyorda ben onu nasıl bulacam 3-4 tane email adresi kullanıyorum hepsini denedim olmadı. Register öyle gir diyor ama register oldum bana bir numara veriyor. ama girip Update'leri alamıyorum.

Bu update'leri bulabileceğim başka siteler war mı acaba

hmustak
20/09/2003, 08:42
Buldun mu?

TeDDy
21/09/2003, 10:22
Hnüz değil baba yaaa

anasını satiiim yoook işte :sus: :sus:

hmustak
21/09/2003, 11:45
Bende CD'yi çizmişim, formattan sonra şimdi CD bekliyorum(saolsun HARD'n gönderiyor). Aynı ara$tırmayı yapıyorum, önce bulan yayınlasın, OK.

Kolay gelsin...

TeDDy
21/09/2003, 22:39
ok tamam

mert
14/03/2004, 13:22
merhabalar

delphi 7'nin update'lerini arıyorum. Borland'ın kendi sitesinde war. ama register olamadığım için alamıyorum. Programı kurarken kullandığın email adresi diyorda ben onu nasıl bulacam 3-4 tane email adresi kullanıyorum hepsini denedim olmadı. Register öyle gir diyor ama register oldum bana bir numara veriyor. ama girip Update'leri alamıyorum.

Bu update'leri bulabileceğim başka siteler war mı acaba

CD'in orjinal değildir, illa updateleri yapmak istiyorsan orjinal cd al.

epic
15/03/2004, 14:49
programi kurarken kullandiginiz e-mail adresi degil de lisansli cd'den kurduktan sonra register olurken verdiginiz e-mail adresinden bahsediliyor. parayi bastiran her kayitli kullanicinin Borland'da bir ID'si var.
daha once hic arastirmadim ama ftp arsivlerinde yasal olmayan guncellemelere ulasilabilir. ama hic ugrasmayin derim. :P
bu arada, hazir Borland'dan soz acilmisken sorayim: X'lerden haberiniz var mi? indirip denediniz mi? ben denedim ve yazmaya cesaret edemedigim kadar cok yeni ve hos ozellikleri var! en azindan hos gorunuyor. :)

er38
10/12/2004, 23:34
http://bdn.borland.com/cgi-bin/surveys/thanx.cgi?d2005arch_kdown.html
bu adreste updateler var ama 7 için mi bilmiyorum gir bir bak ama büyük ihtimal delphi 7 için

CallowMan
15/12/2004, 21:49
ftp://ftpd.borland.com/download/delphi/d71_updates/architect/d7_ent_upd1.exe