Tam Sürümünü Görmek İçin : Web için Okey
circassia
07/05/2006, 18:21
Selam arkadaslar!
Yaww ben aradim bualamadim. Internet siteme yerlesitrebilecegim Okey oyunu varmi?? web üzerine calisan yani?.
tesekkür ettim
Electron
07/05/2006, 22:57
www.gamegarden.net var ama bi bak istersen
kamilozcan__
10/05/2006, 13:27
Bunu script olarak yapamazmıyız. illede gamegarden gibi yerlerden mi almak lazım
yaparsanız tabi boyle bir yazılım yapılır. Eger bu script(yazılımı) yazacak bilgi birikim ve takıma sahipseniz.
Yada tonla para verirsiniz
hürriyet
10/05/2006, 15:58
Okey'in nasıl oynandığını kısaca hatırlatırsanız yardım etme şansım olabilir.
memphiswoo
12/05/2006, 15:05
Bu tip scriptler parayla satılıyor ve iyi paralara satılıyor. O yuzden eğer iyi bir ekip ile kendi bünyende yazamayacaksan gamegarden.net gibi adreslere başvurmakta fayda var.
arsızadam
14/05/2006, 16:48
ben para verip yaptırmaya razıyımda para vericek adam bile yokki yani yapıcak adam yok nerdeee
smasherz
14/05/2006, 17:03
ben para verip yaptırmaya razıyımda para vericek adam bile yokki yani yapıcak adam yok nerdeee
ciddi fiyatlara yapılır bu scriptler. bu işleri yapan insanlarıda forumlarda felan bulamazsın. genelde kendi yazılım şirketleri olur. ciddi düşünüyorsan bu scriptleri kullanan sitelerle iletişime geçmelisin.
arsızadam
14/05/2006, 17:27
ciddi fiyatlara yapılır bu scriptler. bu işleri yapan insanlarıda forumlarda felan bulamazsın. genelde kendi yazılım şirketleri olur. ciddi düşünüyorsan bu scriptleri kullanan sitelerle iletişime geçmelisin.
yok hocam onun bilincindeyim zaten ama şahıslarda var yazılımlardan çok iyi alanyan işin işine şirket girrise onlar tabele ücreti yok devlete vergi falan filan ayağına sokuyorlar ben o adamalra 1 milyar vericeğime misal sallıyorum serbest bir yazılımcıya veririm o parayı daha iyi
Bu tip yazılımların yapılması gercekten cok masraflı oluyor 5 basamaklı fiyat gelir.
yok hocam onun bilincindeyim zaten ama şahıslarda var yazılımlardan çok iyi alanyan işin işine şirket girrise onlar tabele ücreti yok devlete vergi falan filan ayağına sokuyorlar ben o adamalra 1 milyar vericeğime misal sallıyorum serbest bir yazılımcıya veririm o parayı daha iyi
1 milyara size adı gecen oyunun demosunu gostermezler:)
arsızadam
14/05/2006, 18:01
1 milyara size adı gecen oyunun demosunu gostermezler:)
Dostum demosu zaten bende var demo değilde 2 kişilik oline versiyonu diyim 4 kişiliğini arıyorum ben sadece acelemde yok zaten çıkar bir gün bir yerden :)
smasherz
16/05/2006, 13:47
Dostum demosu zaten bende var demo değilde 2 kişilik oline versiyonu diyim 4 kişiliğini arıyorum ben sadece acelemde yok zaten çıkar bir gün bir yerden :)
:) eminim çıkar.
hakansor
16/05/2006, 23:05
Seninle görüşelim.
hakan buradan devam etsen merak ettim:)
kim bilir belki başka alanda çıkar:)
Bahsedilen oyun sitesi icin, cok buyuk birikimin olmasi gerekiyor, bahsi gecen birikim soylenilen gibi 1 - 2 milyarlik bir fiyat degil, bahsi gecmesi gerekilen fiyat, 25 - 50 Milyar, hatta hatta bunun ustude olabilir. Bu konuda daha once cok arastirma yapmistim, oradan biliyorum.
hürriyet
16/05/2006, 23:48
25 Milyarlık bir iş değil abartmayalım, gün geçtikçe java ve flash'a alternatif teknolojiler türüyor ve artık sadece html arayüzden oluşan ve gayet sağlıklı çalışabilen multiplayer satranç oyunları var.Neden bir başka oyun da olmasın? Bence olur ve yapımı zor değil.
25 Milyarlık bir iş değil abartmayalım, gün geçtikçe java ve flash'a alternatif teknolojiler türüyor ve artık sadece html arayüzden oluşan ve gayet sağlıklı çalışabilen multiplayer satranç oyunları var.Neden bir başka oyun da olmasın? Bence olur ve yapımı zor değil.
Bence de 25 Milyarla deyip abartma(!). En az 50.000$ Yatırım gerektiren bir sistem bu. 25 milyara artık ev vermiyorlar
Demekki abartmisim, daha fazla arastirma yapmak gerekiyormus, goruyorsun Mehmet ne diyor bu konu hakkinda.. ve eger inanmiyorsan, gidip bir kac firmayla gorus gamegarden veya gamyun tarzi bir sistemi ne kadar fiyata yapacaklarini sorustur.
hürriyet
17/05/2006, 00:13
Ben sadece okey scriptinin ne kadara yazılacağını düşünmüştüm.
hakansor
17/05/2006, 11:43
Bilgi : Bir arkadaşım satıyor. 25000$
arsızadam
19/05/2006, 17:39
dostum eminim düşer diyen arkadaşıma söyliyim bu okey scriptini bende istemedim elime düşdü elimde de her kezin fırıl fırıl aradığı dating scriptlerinden tutunda b2b alibaba.com daki scirptten sahibinden ne kadar hepsi mevcut ve bunlar içinde hiç özel bir araştırmaya girmedim. o yüzden acelem yok diyorum gelirse gelir gelmesse çokda mühim değil
benim anlamadığım burda böyle hani büyük abi yapar sen otur oturduğun yere mantalitesinin olması dikkat ediyorumda topiclerin çoğunda bu mantalite ile konulara yaklaşılıyor. bir örnek veriyim bir arkadaşım virtual chat yapmak istedi flash tabanlı çoğu insan sen yapamassın bilgin yetmez çok paran gider falan filan dediler burdaki türk şirketleride uçuk kaçık fiyatlar çekince çocuk ingiltereden bir şirket mi şahısmı bilmiyorum ona yaptırdı gayette güzel oldu. arkadaşım dedğimde msn den konuşduğum biridir yani gerçek hayatta görmüşllüğüm yokdur ama siteside gayet güzel oldu.
sonradan mantık yürütünce bizimkilerin niye her şede uçuk kaçık fiyat çekdikleri anlaşılıyor satıcak kimsede bulamıyorlar zaten olay satma olayıda değil adamlar ticari düşünse tam aksine sürümden kazanıyım mantığıyla ucuza satarlar bütün yazılımlar bu yolla para kazanır çünkü olay tamamen spekülatif başka bir şey değil 25 bin dolarmışda 50 bin dolarmışda hiç bir akıllı iş adamı hele türkiyede parasını bu tip işlere çöpe atmaz adam o parayı 100 bin dolar yapıyım 200 bin dolar yapıyım diye uğraşır
türkiyede şu anda şirketlerin %80 i hayla kaçak yazılım kullanıyor adamların parası olmadığından değil baksanız trilyonluk milyarlık hesapları vardır belki ama adamlar bir yazılıma onlara göre bir cd ye o kadar para vermek küfür gibi geliyor.yani bu haldeyken o dediğiniz fiyatlara iş yaptırıcak varsa maşalah bir şey diemem ben her zaman bükülmiycek bileği öperim.
bizimki tadımlık bir şey hani dedik ana sayfada bir şey yok maksat olsun diye bir milyarı falan gözden çıkara biliriz belki ama ondan fazlasına sittin sene ben para vermem gider başka işlere yatırırım. benim motoru satıp daha üst bir şey alıcam para yok diye alamıyorum na yatırırım daha iyi :D
neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın :)
Okey tarzı bir program yazmak çok zordur.
Siz once oturun bunu kağıt uzerinde bir yapmaya çalışın sonra tekrar bir düşünün
karavanabatu
19/05/2006, 17:55
dostum eminim düşer diyen arkadaşıma söyliyim bu okey scriptini bende istemedim elime düşdü elimde de her kezin fırıl fırıl aradığı dating scriptlerinden tutunda b2b alibaba.com daki scirptten sahibinden ne kadar hepsi mevcut ve bunlar içinde hiç özel bir araştırmaya girmedim. o yüzden acelem yok diyorum gelirse gelir gelmesse çokda mühim değil
benim anlamadığım burda böyle hani büyük abi yapar sen otur oturduğun yere mantalitesinin olması dikkat ediyorumda topiclerin çoğunda bu mantalite ile konulara yaklaşılıyor. bir örnek veriyim bir arkadaşım virtual chat yapmak istedi flash tabanlı çoğu insan sen yapamassın bilgin yetmez çok paran gider falan filan dediler burdaki türk şirketleride uçuk kaçık fiyatlar çekince çocuk ingiltereden bir şirket mi şahısmı bilmiyorum ona yaptırdı gayette güzel oldu. arkadaşım dedğimde msn den konuşduğum biridir yani gerçek hayatta görmüşllüğüm yokdur ama siteside gayet güzel oldu.
sonradan mantık yürütünce bizimkilerin niye her şede uçuk kaçık fiyat çekdikleri anlaşılıyor satıcak kimsede bulamıyorlar zaten olay satma olayıda değil adamlar ticari düşünse tam aksine sürümden kazanıyım mantığıyla ucuza satarlar bütün yazılımlar bu yolla para kazanır çünkü olay tamamen spekülatif başka bir şey değil 25 bin dolarmışda 50 bin dolarmışda hiç bir akıllı iş adamı hele türkiyede parasını bu tip işlere çöpe atmaz adam o parayı 100 bin dolar yapıyım 200 bin dolar yapıyım diye uğraşır
türkiyede şu anda şirketlerin %80 i hayla kaçak yazılım kullanıyor adamların parası olmadığından değil baksanız trilyonluk milyarlık hesapları vardır belki ama adamlar bir yazılıma onlara göre bir cd ye o kadar para vermek küfür gibi geliyor.yani bu haldeyken o dediğiniz fiyatlara iş yaptırıcak varsa maşalah bir şey diemem ben her zaman bükülmiycek bileği öperim.
bizimki tadımlık bir şey hani dedik ana sayfada bir şey yok maksat olsun diye bir milyarı falan gözden çıkara biliriz belki ama ondan fazlasına sittin sene ben para vermem gider başka işlere yatırırım. benim motoru satıp daha üst bir şey alıcam para yok diye alamıyorum na yatırırım daha iyi :D
neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın :)
+1.
cemaliozan
19/05/2006, 18:09
+1.
arsızadam sen kafamızı şişirmedin ama sanırım karavanabatu veri tabanını şişirdi. :)
internetten tanıştığım 3 yılı aşkın bir süredir msn ile görüştüğüm birisi var , yakın zamanda ajax ile multiplayer satranç yazdı, okey sistemi yazmak isteyenler ajaxa biraz göz atsınlar derim, flash veya java ile yazmaktan çok daha kolay ve masrafı az olacaktır, ayrıca okeyin işleyiş mantığını yazmak çok da zor değil (turbo pascal 5.0 ile grafik ortamda yazılmış olanın kodlarını görmüştüm)
hiç bir akıllı iş adamı hele türkiyede parasını bu tip işlere çöpe atmaz adam o parayı 100 bin dolar yapıyım 200 bin dolar yapıyım diye uğraşır
Turkiyedeki hic bir akilli is adami bu tarz seylere nasil para yatirmaz yahu? Iyice sacmalamissin, Turkiyede oturup kumarhane acmayi denedin mi? birak kumarhaneyi, normal bir kafe acmayi denedin mi, guzel bir mekanda Okey, Batak, Tavla, Veya farkli bir kac olay daha, Bunun kirasindan tutup, bunun ic dekorasyonundan tutup, icecek yiyeceklerinden tutup, her turlu masrafi sana ne kadara payliyor bununda farkindamisin?
Neden oyleyse is adamlari actiklari otelin bir kenarinida bu tarz eglence mekani olarak belirleyip yatirim yapiyorlar, akill is adami asil parasini bu tarz seylere yatirir?
Ama millet gecip sizin icin ozel okey, batak, tavla, bric, vb programlari yazacak ve sizden 50$ isteyecek oyle mi? Buyrun oyleyse oturup yapin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.