Tam Sürümünü Görmek İçin : Kurulmuyorki :( (Sizce)
CaddeClub
07/05/2006, 09:44
Merhaba arkadaşlar elimde bir bilgisayar var ve buna windows 98 kurulucak ama kurulmuyor :garip: bilgisayarı güzel bir şekilde fotmatladım gerekli win98 dosyalarını "c:\" nın ıcıne attım ordan "kur" yazıp kurmaya çalıştığımda kurulmuyor "setupcor" da kurmuyor hani bir ihtimal diye denedim. Sonra dedim acaba dosyaları aktarırkenmı sorun oldu direk cd'den kurım onuda denedim gene olmadı yanı şu anda bilgisayar kurulamamıs bir şekilde duruyor :) acaba kurulmamasının nedeni nedir bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım.
İyi Günler. İyi Cevizler...
Kurulmuyor ne demek ?
hata vermiyor mu ? veriyorsa ne yazıyor?
kurulumun bir yerinde donuyor mu?
Sorunu daha açık yazarsan daha kolay yardım alırsın.
CaddeClub
07/05/2006, 10:52
Aaaa evet onu yazmayı unutmussum pardon tüm cevizcilerden özür dilerim.
Kurulama baslıyamıyor hıc kur dıyorum tekrar msdos komut satırına donuyor ne denedıysem olmadı tekrar hatanın ne oldugunu yazmadıgım ıcın kusura bakmayın... :(
98'i uzun süredir kurmadığm için parametleri tam hatırlamıyorum ama...
kur /im /is
bu şekilde denermisin ?
CaddeClub
07/05/2006, 11:09
Onuda denemıstım sanırım bu tarz komutlardan yaklasık 5 den fazla denedım ama yıne msdos komut satırına dusuyor dedım acaba cd den olabılırmı onuda degıstırdım ama yıne aynı sorunla karsılasıyorum :(
CaddeClub
07/05/2006, 17:31
Sanırım buna bir çözüm bulamıcaz :( lütfen elinizden geldiginizce yardımcı olursanız çok memnun olurum.
İyi Çalışmalar
neden 98 le kasiyon ... yagni amacin ne 98 i kullanmaktaki ?
microsoft bile 98 i anlayamadi ki, eskiden kuruyordum artik ogunler tarihe karisti ...
neyse sana bi onerim var ...
sanirim 98 ortaminda bi program calistirmak istiyorsun ..
eger oyle ise XP kur Accessories -> Program Compatibility Wizard i calistir ...
ordan calistirmak istedigin programin .EXE sini secerek istedigin ortamini secip ornegin 95,95, 2000 , programini istedigin ortamda calistirabilirsin sanirim ..
Veya XP de Virtual Machine veya WMWare i kullanarak istedigin systemi Virtual olarak calistira bilirsin ...
Kolay gelsin ,
sistem disketiyle pc yi ac a:\ iken "scandisk surface /all/autofix" idi sanırım tam bir tarat sonra tekrar format at c en az 2gb lık olacak sekılde bol.
+elınde baska w98 cd sı varsa onunla kurmayı dene
+elınde boot edebılen bır w98 cdsı varsa fdısk ıle mevcut bolumlerı sıl ve sıstemı cd den baslatıp yapılandır.
+hdd yı sokup baska pc dede kurulum deneyebılırsın nadırende olsa anakartttan yada ram lardan butur sorunlar olabılmekte.
CaddeClub
09/05/2006, 08:25
Valla onu kurmak zorundayım bilgisayar eski o nedenle yoksa tabiki win98 yerıne xp kurmak tercihim ama makinanın 4 gb hdd var zaten ama arkadaslar cok tesekkurler. Yardımlarınız sayesınde sonunda kurulumu başara bildim ellerinize sağlık...
İyi Çalışmalar
İyi Cevizler.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.