Tam Sürümünü Görmek İçin : Msn adreslerinin dağıtıldığı bir sitemi var?
Zırt pırt birileri ekliyor beni listesine.
Birine nerden aldın diye sorduğumda msn adresleri listesinden dedi.
Varmı böyle bir site kimdir nedir bilgisi olan varmı.
Predator
06/05/2006, 11:46
Adreslerin listelendiği bir site olup olmadığını bilmiyorum ancak http://yellowpages.msn.com/ adresinden icqdaki whitepages gibi arama yaptırabiliyorsunuz. Passport.net accountunuzdaki kriterlere göre arama yapıyor. İsterseniz kapatabiliyorsunuz.
tanımadığınız bir kişi olsa msn.com aramalarından eklediği düşünülebilir belki ama birileri demişsiniz. galiba sizi kızdırmak isteyen biri sizin adınıza bazı vaadlerde bulunmuş.
forumdaki başka bir arkadaşımızın da başına gelmişti bu :)
@Predator
ayarlara baktım ama yellowpage ile ilgili birşey( göster yada gösterme gibi )bulamadım.
@ns yok ya tanımıyorum hiç birini aptal aptal tipler işte.
Birde işin kötü yanı internet cafe'de yaşayan tipler bunlar birinin eline geçtimi mail adresi bütün cafeye dağıtıyorlar.
Açıkcası biri birşekilde msn adresinizi belki kişisel olarak veya bir site üzerinden dağıtmaya başlamış.Hatta bazı siteler bayan msn listesi altında listeler dağıtmaktalar.
Açıkcası biri birşekilde msn adresinizi belki kişisel olarak veya bir site üzerinden dağıtmaya başlamış.Hatta bazı siteler bayan msn listesi altında listeler dağıtmaktalar.
1 sene önce bir kişiyi bu yüzden dava ettim, açıkcası bir daha olursa sahibini önce dövmeyi düşünüyorum. (şiddet yanlısı olmadığım halde)
Bayanların yolda yürümesini engelleyen zihniyet internettede iş başında, bunu yayan insanlar bazı forumlarda da açık açık diyor, özellikle aşk, şiir, sevgi üzerine bahsedilen sitelerin sahipleri tarafından yayılıyor bu adresler.
Türkiye de insanlar ziyaretçi sayılarını arttırmak için ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
bakın 26.000 sonuç çıkıyor
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22msn+k%C4%B1z+adresleri%22&meta=
Ayrıca bu kız msn i olayı 16 yaşındaki veletlerin takıldığı sözde hack gerçekte lamer lik bile veremeyen sitelerde çok yaygın.
@gurhan dediğin olay benim olan eski msn im olan ve sadece soyadımın olduğu bi adresime olmuştu.En garanti yol yeni bi adres al sadece yakın dostlarına ver.Netten de sadece güvendiğin sitelerden kişilere ver sorun olmuo
Bizim memlekette abi kız msn si varmı diyenler oldukça daha çoook böle şeler olur.Benim msn yide hıyarın teki kız msn si die dağıtıyodu herhalde.
reachable
06/05/2006, 18:37
aynı şey benim basımda adama sordum nerden aldın küfür etti resme baktı erkek resmi ... hangi *** dağıtıyorsa artık sinirlerim tepeme geldi yine
benim ki 1 kişi değil
son 3 gündür her sabah msn'yi açtığımda 3-5 kişi ekliyor.
hürriyet
06/05/2006, 18:45
bir arkadaşın başına gelmişti, 10 kişilik liste bir anda 600 kişiye çıktı. 590 kişinin ortak özellği süper salak olmalarıydı hakikaten çok enteresan kişiliklerdi.mesela birine kim olduğunu sorduk adam bize "web cam ac" diye cevap verdi. sonra biraz zorladık "ben racon kesmem kafa keserim" vs deyip küfür etti gitti.
ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşlık sitelerinde bir tuşa basınca msn listene bir sürü kişi ekleniyormuş.
reachable
06/05/2006, 19:34
bir arkadaşın başına gelmişti, 10 kişilik liste bir anda 600 kişiye çıktı. 590 kişinin ortak özellği süper salak olmalarıydı hakikaten çok enteresan kişiliklerdi.mesela birine kim olduğunu sorduk adam bize "web cam ac" diye cevap verdi. sonra biraz zorladık "ben racon kesmem kafa keserim" vs deyip küfür etti gitti.
ne kadar doğru bilmiyorum ama arkadaşlık sitelerinde bir tuşa basınca msn listene bir sürü kişi ekleniyormuş.
haahahahah aynen boyle salaklar bide adresleri Sexi_boy vs. oliyor ahuauhauhauha ya harbi boyle aptallar cogaldı msn paralı olcakmıs olsun da insanlar biraz rahatlasın.. paralı yapıp refereans sistemi yapsa cok güzel olur...
bide benimki seninki kadar değil bana fazla gelmiyor seninkini bi yere vermiş ... yapacağın tek iş kız nickini takcan gürkan resmide kız resmi yapcan adamı kafaya alıp siteyi öğrencen sonra sahibine dicen kaldırcak
ADSL'nin nimetleri bunlar :)
hekirlikte bilmioruz ki hekliyek :)
Yns Sen bilirsin öretsene :p
Gurhan Sen benim yaptııma gelecen gene ama aldığın yeni adreste bi erkek belirtisi olsun benimki batuhan.....@hotmail hadi bunuda dağıtsınlar kız msn si die :D
msn paralı olsa da herkes tekrar icq kullansa ne güzel olur
hürriyet
06/05/2006, 22:57
böyle daha iyi, icq'da da p0rno reklamlar musallat oluyordu en azından o dert yok.
gtalk'a geçer herhalde bu sefer herkes
ApexLoader
07/05/2006, 01:26
Arkadaşlar bazı uyanık siteler işte listenizdeki bir kişinin online yada ofline olduğunu öğrenmek isterseniz. msn adresini boş kutya yazın filan... sakın kanmayın bu kutuya girilen adresler depolanıp ve daha sonra toplu maillere reklam yollamak için kullanılıyor yada daha farklı sebepler için...
ama benim fikrim msn 15 yaşı altındakiler için keşke yasak olsaydı yada yıllık bir ücrete bağlansaydı bolece 8 ile 10 yaşındaki çocuklar trafında geyk muhabettine girmezdik :) benide çok ekliyen var protesto ediyorum.
hürriyet
07/05/2006, 01:38
şimdi msn paralı olsun mu diyoruz hepimiz :D
blocklayın gitsin ya ne alemi var şimdi durup dururken para ödemenin :)
msnadresleri.com muydu neydi öyle bir site vardı, milletin (bay-bayan ayrımı yapmadan) msn adreslerini dağıtıyordu.
niyazitaha
07/05/2006, 13:00
bence de msn paralı olsun.çünkü bizim milletimiz beleş olan ne varsa saldırıyor.şuan etrafıma bakıyorum da tanıdığım tanımadığım herkesin sadece internette vakit geçirmek maksadıyla çoğuda kızlarla dolu msn adresleri var.insanlarımız sadece internete msn messenger ı kullanmak için giriyor...ayrıca insanımız messenger programlarını bir iletişim aracı olarak değil , aksine oyun , eğlence vakit geçsin de ne olursa olsun , saçma safan küçük resimleri yolluyalım , yazılarımız okunmasın ne gereği var ki zaten oyun oynuyoruz şurada anlayışındalar. herkesin bir de 5-6 tane msn adresi var , bunlarla vakit geçireceklerine internetin nimetlerinden faydalansınlar...interneti bu tarz boş işlerden dolayı bomboş insan yığınları sardı.
engelleme ve silme hakkı elinizdeyken, bu konuyu tartışmaya ne hacet...
engelleme ve silme hakkı elinizdeyken, bu konuyu tartışmaya ne hacet...
her gün onlarca kişi sizi listesine eklerse silmekten bıkarsınız herhalde
ilet ile gelen ilet ile giden maillerine baktınmı hiç???
gecen merak edip soyle bir harmanladım yaklasık 2000 e yakın mail adresi bu sekilde kuzu kuzu bana gelmis :)
neden bunlar benim başıma gelmiyor derken bugün benimde başıma geldi vefakar ve cefakar arkadaşlardan biri on onbeş olasılık deneyerek benim tahmini 100 olasılık deneyerek beni bulmuş..icq moku çıkmışdı yakında bunda moku çıkar..herhalde bu işin bukadar mokunu çıkartan başka bir millet yokturdur şu dünyada...bir ara bir müşteriyle int üstünden konuşmak için skype aldım..arama yaptım çıkan 10 kişiden biri alman infosunda aynen şöyle yazmış.. "no türk no sex" bir polonyalı kız "pls no türk" yazmış yuhhhhhh diyorum hayatımda hiç bukadar utanmadım...kimsenin bunu yapmaya hakkı yok..bu olay tıpkı taksimdeki olaya benzemeye başladı yılbaşında yabancı vatandaşlar ülkemize geliyor bizim binimum ... tayfamızda taksimde onları taciz ediyor ve bu cnn de yayınlanıyor...türkler taciz ediyor diye...ruslar şarkı yapmış sensin nataşa....offfffffffffff offffffffffff
biraz görmemiş gibi davranıyoruz karşımıza bir şey çıktığında... bir ara kantır mı mantır mı nedir o? onun furyasi baslamisti herkes onu oynuyordu şimdi de aynı şey bu msn için geçerli... bakalım bunun ömrü ne kadar...
abaza potansiyelimiz yüksek olduğundan böyle aptalca durumlarla daha sıklıkla karşılaşmamız normal... kız msn adresleri diye verilen listelerde kendi adresinizi de görürseniz fazla kızmayın hoş görün. yapacak başka bir şey varsa onu da yapabilirsiniz tabi...
cotanak55
22/07/2006, 20:14
msn paralı olcakmıs olsun da insanlar biraz rahatlasın.. paralı yapıp refereans sistemi yapsa cok güzel olur...
MSN paralı falan olmayacak 2 senedir onlarca mail geldi bu konu hakkında bana inanmayın böyle şeylere salak salak mailler işte
bi tanede mail vardı bu maili 15 kişiye gonderirsen msndeki mavi adam yesil olacak muhabbeti. cok gulmustum zamanında:d
captainzap
22/07/2006, 23:05
bi tanede mail vardı bu maili 15 kişiye gonderirsen msndeki mavi adam yesil olacak muhabbeti. cok gulmustum zamanında:d
en nefret ettiğim şey şu forward mailler ayda bir iki geliyor öyle bana gönderen arkadaşları uyarıyorum da allahtan uzun süredir o tip mailler almadım. :)
msn de cıvkı çıktı :ginginn:
icq e de büyük gıcıgım var :)
Forever IRC :kuul:
Bir bayan arkadaşımın eski messenger adresi bu şekilde yayılmış, oysa ki o messenger adresinde sadece yüzyüze görüşen 2-3 kişi kayıtlıydı.
Ne ise çok değil 2 ay kullanılabildi.
Şu an bazen işlemciyi, rami denemek amacı ile o messengerı açıyoruz :)
Engelli listesininde bir limiti olduğunu belirtmek istiyorum, kurban olduğum microsoft mühendisleri asla kusursuz bir iş yapmazlar zira messenger engellediğim adamlar için engelledi diyor fakat engellenmiyor, her bağlandığımda tekrar davetler geliyor. (100lerce)
Bkz.
"erkek msn adresleri" için yaklaşık 21.400
"kız msn adresleri" için yaklaşık 297.000
Ayrıntılı bir inceleme şubesi kurulması lazım. Buraya yapılacak şikayetler doğrultusunda hareket edilmeli. Şikayet edilenler bir yerde depolanmalı belirli bir sınırı aşanlar hakkında ciddi işlemler yapılmalı.. Başlangıçta çok zor olur çünkü bu işi yapan çok var fakat ceza kestikçe işler hafifleyecektir. :cool:
Ancak bizim Türkler bu siteleri sahte ihbarlarla saldırırsa ne olacak ? O yükü kim çekecek :garip: En iyisi birini bu iş için deşifre edip, yüklü miktarda ceza vermek lazım. :super:
Türkiye'nin hiçbir işi olmadığını varsayıp bunlar gerçekleşirse ne msn sorunu, ne de lamer ordusu kalmaz..
selfblood
24/07/2006, 12:34
Böyle msn adresleri dağıtan siteler genellikle arkadaş, dostluk vs. siteleri oluyor.
Fakat o adresleri dağıtan kişi başka sitede kendi eşinin,kardeşinin msn adresini görse tepkisi nasıl olur acaba.:garip:
Insanların seni eklemesini engellemek mümkün olsa güzel olurdu.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.