PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Cmd ve Task Manager Çalışmıyor

JakaBo
01/05/2006, 09:19
Selam,

Nedendir bilmiyorum komut satırı (cmd) ve Task Manager çalışmıyor.
Çalıştır/cmd yazdığım zaman "Başka bir program şu anda bu dosyayı kullanıyor" diye bir hata veriyor. Task Manager'e bakacağım ama Ctrl+Shift+Escape yaptığımda yada diğer yollarla yinede çalıştıramıyorum. Hiçbir tepki vermiyor, yani açılmıyor. Hijackthis ile başlangıçta açılan gereksiz herşeyi kaldırdım ama hala sorun devam ediyor. Birde arada bir ad.banerconnect.net'ten pencere açmaya çalışıyor bilgisayar. Şu sorunlardan bi türlü kurtulamadım.

Sebebi ve çözümü nedir bunun acaba ?

alico
01/05/2006, 11:03
1. administrator olarak açıkmısın ?
2. eğer açıksan consoldan kısıtlama getirilmiş olabilir oraya baktınmı ?

JakaBo
01/05/2006, 11:05
Hayır canim zaten ben adminim :)

hozkara
02/05/2006, 14:01
Aynı sorun bende de vardı. Bilgisayarınıza virus girmiş. Ne yaptımsa kurtulamamıştım. Son olarak eski registry yedeğimi yükledim ve sorunum çözüldü.
İlgili viruss regisrty'de değişiklik yapıyor ve belli zamanlarda ie açık olmasa bile kendisi otoatik olarak abuk sabuk sitelere yönleniyor.

SGurel
04/05/2006, 00:24
Virüse benziyor. Document and settings altındaki temp klasörünü kontrol edin. Eğer klasörde 4 harfli ismi olan tmp dosyalar var ise (AB3D.TMP gibi) virüs olduğunden emin olabilirsiniz. e-trust antivirüs ile temizleyebilirsiniz. Norton son bir aya kadar bulamıyordu. Son bir haftaya kadar da buluyor ama temizleyemiyordu.
Kolay gelsin