PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayısına örnek

dreammaker
28/04/2006, 17:03
Tamam kimse dilbilimci değil ama en azından ayak üstü yapılıyor imajı her zaman akılda kalır. Böyle bir firma (!) dan hosting almak için 2.kez düşünmeye gerek yok.

1 tb Banvit, şu tavuk olan banvit mi... (bu da reklam olsun. iyisiyle kötüsüyle)

Monarch
28/04/2006, 18:19
şimdi hata hostbul da mı yoksa bahsettiğiniz sitede mi?
hostbul reklamlarından o şirket mi sorumlu?

Gurhan
28/04/2006, 19:33
Eminim ki google'dan banvit diye arayanların sayısı hiç az değildir.
Belkide onlar için bilerek böyle yazılmıştır

Ansugo
28/04/2006, 20:00
Aktivasyon'a akreditasyon, aktivizyon, aktivatizyon diyen birçok kişiden e-postalar geldiğini düşünürsek o kadar kusur kadı kızında da olabilir :)

Tabii esasinda boyle bir hata olmamasi gerekir. Belki alana sigmamistir.

jure
28/04/2006, 20:06
Aktivasyon'a akreditasyon, aktivizyon, aktivatizyon diyen birçok kişiden e-postalar geldiğini düşünürsek o kadar kusur kadı kızında da olabilir :)

Tabii esasinda boyle bir hata olmamasi gerekir. Belki alana sigmamistir.

üstündeki yazıya bakınca sığması gerekli.

Meteryus
28/04/2006, 20:28
Eminim ki google'dan banvit diye arayanların sayısı hiç az değildir.
Belkide onlar için bilerek böyle yazılmıştır
İlginç bir düşünce , neden olmasın .

Ke[R]eM
29/04/2006, 10:35
"Aman ya boşver" ya da "olur böyle hatalar, millet daha neler neler yapıyor" şeklindeki bir çok hatalı yorumu yapılıyor yıllardır. İşte bu sebeple dilimiz, Türkçe'miz bozuluyor, yozlaşıyor ve günden güne yok olma yolunda emin adımlarla ilerliyor malesef. :(

karavanabatu
29/04/2006, 11:13
eM']"Aman ya boşver" ya da "olur böyle hatalar, millet daha neler neler yapıyor" şeklindeki bir çok hatalı yorumu yapılıyor yıllardır. İşte bu sebeple dilimiz, Türkçe'miz bozuluyor, yozlaşıyor ve günden güne yok olma yolunda emin adımlarla ilerliyor malesef. :(

BandWidth yerine banvit yazılmasıyla Türkçe'nin yozlaşması arasındaki ilişkiyi anlayamadım.

Ömer
29/04/2006, 11:14
<konudışı>
aslında ilk reklam daha bi güzelmiş
cano
</konudışı>

Ke[R]eM
29/04/2006, 11:43
BandWidth yerine banvit yazılmasıyla Türkçe'nin yozlaşması arasındaki ilişkiyi anlayamadım.
Ben genel manada söyledim. Her gün forumlarda (sadece ceviz.net değil, başka forumları da kastediyorum) o kadar çok Türkçe katliamına rastlıyorum ki. Ancak uyarı yaptığımda da kabahatli oluyorum, bırak isteyen istediği gibi yazsın, sanane deniyor. Hatta bir forumda da forum yöneticisi "üyelerin kaçmasına sebep oluyorsun" diyerek beni uyarmıştı. Suçum; Türkçe'nin doğru ve güzel bir şekilde kullanılmasını istemek, yozlaşmaya karşı çıkmak. :)