PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Bilgisayar bagimliligi:(

Casus
24/04/2006, 20:23
Abiler ya lütfen bana bi akil verin ya ne yapsam ne etsem aklima hep su bilgisayar denilen alet geliyor. Eve gelince iki saga gidiyom iki sola sonra kendimi bilgisayarin basinda bulurum!Bisey yapmasam bile öylesine oturuyorum mesela ceviz.nete girip biseyler okuyorum ama yaptigim elle tutulacak bisey yok...
Bundan kurtulmanin yollarini ariyorum.
Bugün kiz arkadasim mesela bana fazla oturma dedi diye kiza sinirleniyom ama hakli.
Genel olarak agresiflik söz konusu basindan mesela annem gelip kalk dedigimden nerdeyse aglayasim geliyo(ne alaka benden bilmiyorum).

Yardim edebileceginizden eminim...

Cevaplarinizi bekliyorum abiler.
Selametle

turker
24/04/2006, 20:26
yaş 20 altı mı?

Casus
24/04/2006, 20:45
Evet (yas 17).

Gurhan
24/04/2006, 20:55
Bilgisayarın üzerinden para kazanıyormusun ?
Yani senin için eğlence mi ticari bir cihazmı bilgisayar ?

Casus
24/04/2006, 20:56
@ Gurhan: Yok!

turker
24/04/2006, 21:38
geçer ilerde, takma fazla. etrafındakileri ihmal etme yeter.

Casus
24/04/2006, 21:42
Insallah dedigin gibi olur. Sagol turker abi;) (üstümden büyük bi yük kalkmis gibi rahatladim:) )

karavanabatu
24/04/2006, 22:19
Ben de 17yim ve aynı sorun bende de mevcut (kız arkadaşım yok tabi :) ).

Ben öyle durumlarda kendimi derse vermeye çalışıyorum. Özellikle matematiğe. Biraz zorlayınca kendimi iyi hissediyorum ve bilgisayarın başına öyle geçiyorum. Hem ders çalışıp bilgisayara geçince psikolojik olarak ta rahatlıyorsun çünkü sorumluluğunu yerine getirmiş oluyorsun. Ama tabi bunu yenemediğim durumlarda var. Mesela şu an size cevap yazarken, henüz dersimi çalışmamış durumdayım. :) Turker'in dediğine ek olarak derslerini de ihmal etme.

Not: Abin değilim ama bir yaşıt ve cevizdaş olarak bunları söylüyorum :)

turker
24/04/2006, 22:27
salla dersleri yaaa :) bahar geldi, kız arkadaş da var. bol bol pikniğe gidin, tavla atın, eğlenin :)

karavanabatu
24/04/2006, 22:45
Ee bizim kız arkadaş yoh. Noolucu şinci? :)

smasherz
24/04/2006, 23:06

:s006:

OnR
24/04/2006, 23:09
yazın öyleydim ben akşam kalkar yataktan sürünerek bilgisayara gider oturur, sabah olunca kahvaltıyı edip sürünerek yatağıma giderdim. Bi yerden sonra insan boşluğa düşüyor intihar edesi geliyor:) birde duygularını yok etme gibi birşeyi var şahsen bende öyle oldu hala toplaryamadım kendimi. Sana diyeceğim çık dolaş yaz geldi walla topla arkadaşlarını, sevgilinde varmış al gez.. :)

turker
24/04/2006, 23:32

arayan bulurmuş mevlâsını da...

memila
24/04/2006, 23:56
Ee bizim kız arkadaş yoh. Noolucu şinci?
:s006:
İskenderunlu ve smarsherz, kopardınız beni :D.

Gurhan
25/04/2006, 09:30
Siz şimdi keyfiniz istedikçe ve keyfiniz için bilgisayar başına oturduğunuz için sıkılmanız biraz zor bende olsam bende sıkılmam ohh valla oyun internet çet çut :)

Bilgisayarın başına işiniz için, siz değilde başkaları istedi diye oturmak zorunda kaldığınızda görürüm ben sizi :p

Casus
25/04/2006, 16:15
Kiz arkadasimi koluma takip gezmek vardida, bazi nedenlerden dolayi olmuyo malesef:( Neyse hepinize tesekkür ederim.

Dipnot: Bakiyorumda tek ben degilmisim cok sükür:)

Mr_MOON
25/04/2006, 16:48
Yaş 18: Yaklaşık olarak 9 mu 11 senemi ne bilgisayar kullanıyorum.İlk makinem i ilkokul 4 e giderken almıştık işte.
Gurhan abinin dediği gibi zevk için oturunca sorun olmuo :) Ama artık ödev mödev bitirme projeleri öss sıkıntısı Şu devrenin programını da bitirsem de kalksam sokakta kız kovalasam diom :D

Bu tür konulara yazdığım standart cevap var her zaman ."Bilgisayar sizi kullanmasın siz onu kullanın!"
Ne biliyim git sinemaya tiyatro ya denildiği gibi yaz geldi çık sokağa nereye gittiğini bilmediğin otobüslere bin :P Ben arada yaparım

karavanabatu
25/04/2006, 17:07
İnşallah üniversiteyi kazanırsam karting yarışlarına katılmak için web tasarımcısı olarak çalışacam ve para biriktirince yarışlara girecem. (Bağımlılık bir işe yarasın bari)

HunTER
25/04/2006, 18:21
Yerınızde olsam ıs yaparım.. Karavanabatu'nun dedıgı gıbı barı bagımlılık bır ısınıze yarasın.. Ornegın bu gunlerde web uzerınden para kazanmak cok kolay.. Bı kac sıte yapsanız o parayla yazın sıkı bı tatıle cıkarsınız..

Hatta ben olsam bı kac arkadasımın da kanına gırer hep beraber bı akdenız turuna cıkardım..

Not: Evdekılerı sorun etmeyın.. Para onların cebınden cıkmadıgı surece enınde sonunda ızın vereceklerdır gıtmenıze.. Olmassa bır haftalıgına evden kacarsınız :)

pirilti
25/04/2006, 18:27
ben bana bağımlıyım bilgisayar felan bahane!

Volkan Uzun
25/04/2006, 18:32
bisiklete bin arkadaslarinla super zevkli . yillar sonra ( 20 yil once binmsitim sanirim en son ) bisiklete basladim birkac ay once. cok zevkli. arkaay sirt cantani alip gez.

karavanabatu
25/04/2006, 19:33
bisiklete bin arkadaslarinla super zevkli . yillar sonra ( 20 yil once binmsitim sanirim en son ) bisiklete basladim birkac ay once. cok zevkli. arkaay sirt cantani alip gez.

Aklıma, bisikletin frenlerinin tutmadığı zaman ayağımı arka tekere sürtüp tekeri kaydırdığım günler geldi :)

hus
25/04/2006, 20:08
Aklıma, bisikletin frenlerinin tutmadığı zaman ayağımı arka tekere sürtüp tekeri kaydırdığım günler geldi :)
böyle yaparak 1 ayakkabımı mahvetmiştim. bir de arka frenleri sıkıp toprak yerde arka lastiği kaydırma olayları vardı :)

Gurhan
25/04/2006, 20:15
Aklıma, bisikletin frenlerinin tutmadığı zaman ayağımı arka tekere sürtüp tekeri kaydırdığım günler geldi
Benimde bir keresinde yokuş aşağı hızla giderken panikleyip ayağımı arka teker yerine ön tekere koyduğumu hatırlıyorum sonrasında ki 5 dk'yı hatırlamıyorum ama :)

GReeN_eYeS
26/04/2006, 00:29
Yerınızde olsam ıs yaparım.. Karavanabatu'nun dedıgı gıbı barı bagımlılık bır ısınıze yarasın.. Ornegın bu gunlerde web uzerınden para kazanmak cok kolay.. Bı kac sıte yapsanız o parayla yazın sıkı bı tatıle cıkarsınız..

O kadar kolaymı abi para kazanmak :D

turker
26/04/2006, 01:18
site başına 50ytlden açılışı yaparsan epey müşteri bulabilirsin :)

Casus
26/04/2006, 16:06
site başına 50ytlden açılışı yaparsan epey müşteri bulabilirsin :)

Site kurmamda yardim edin/ögretin, yüzde 75% sizin olsun:p