PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : meta tags

guess
20/04/2006, 12:09
Beyler en iyi şekilde meta tag yazmak ve arama sonuçlarda üst sıralarda çıkmak için naapılmalı?? Bu konunun hepimizi ilgilendirdiğini düşünüyorum.Açıkçası benim de az bir bilgim var.Eğer yardımcı olursanız sevinirim...

Sniper
20/04/2006, 12:27
http://www.siteowner.com/system/meta.cfm adresini kontrol et. Burada gerekli meta etiketleri hazırlayabiliyorsun ve hazırladığın meta etiketlerinin ne kadar kullanışlı olduğunu ölçebiliyorsun. Bu kesmezse Google'a "meta tag checker" yaz ve arat. Yığınla site çıkacaktır...

guess
20/04/2006, 13:01
kardeş bunun dışında anlamadığım şeyler de var.mesela googleda aynı meta tag keywordunu yazan bi sürü site var.Fakat bunlardan birileri en üstte çıkıyor.Bu nasıl oluyor??neye göre yapılıyor??googlea para mı ödeniyor??domain ve hostunun etkisi var mı?? bu konuda da biraz aydınlatırsan sevinirim.Ben de bu arada senin verdiğin sayfaya bakayım...

Sniper
20/04/2006, 13:13
Alexa'da üst sıralarda olan siteleri kontrol et, meta tag'lerine bak ve onlardan kendine örnek al. Ben öyle yaptım ve arama motorlarından epey ziyaretçi geliyor. Aklıma sadece bu geliyor...

Yns
20/04/2006, 14:30
Bu konunun hepimizi ilgilendirdiğini düşünüyorum

Bu konu hepimizi ilgilendirmedigi gibi PHP bolumunude ilgilendirmiyor.Forumda SEO bolumu olmadigi icin bu tur sorulari Internet bolumune aliyoruz.

Konuyu ilgili bolume postaladim.Bir dahaki sefere dikkat edersen sevinirim.