PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Size Sesleniyorum!

OnR
17/04/2006, 19:26
Size Sesleniyorum!

Hangi tus daha etkilidir ki sicacik bir gülüsten, ya da hangi program verebilir bir agaç gölgesinde uyumanin keyfini ?

Copy-paste yapabilir misiniz dalgalarin sahille bulusmasini?

... Içinizi isitan gün isigini
gönderebilir misiniz maille arkadaslariniza?

Sevgiyi tuslarla mi yazarsiniz?

Öpüsmek için hangi tuslara basmak gerekir?...

Ya da Geri dönüsüm kutusunda saklanabilir mi kaybolan zamani.

Dogayi bilgisayarlarina döseyenler, neden görmezsiniz bahçedeki akasyanin
tomurcuklandigini ve islak toprak kokusu var midir
dosyalariniz arasinda ?

... Koklamak, duymak, dokunmak, yok mu yasam skalanizda ?

... Bilgi toplumu oldunuz da, duygu toplumu olmaniza megabaytlariniz mi yetmiyor?
Hayat iskalamayi affetmez !!!

Keskelerle, tühlerle bas basa kalmadan önce. (ne aci ve ne çeliskidir ki böyle bir yorumu yine bilgisayardan iletiyorum...)

Müsfik Kenter

:ginginn:

sensor
17/04/2006, 22:02
OnR, Artık bundan sonra zaman,aşk,sevgi,hüzün,dertleşme,sevgili arama,iş bulma,tartışma v.b şeyler senin dert yakındığın bilgisayarlarda olacak. Henüz işin başındayız. Emekleme çağı diyebilirsin. Kim bilir bir yüz yıl sonra tıpkı senin gibi biride belki şöyle diyecek:
Eskiden bilgisayarlarda tartışmanın,sohbet etmenin,sevgili aramının ve port taramın ,karşı tarafa saldırı gerçekleştirmenin v.b zevkini hiç bir robot yerine getiremiyor.
Bizden önceki kuşak senin dediklerini yaşadı ama onlar bilgisayar kullanmayı bilmiyor. Biz ise bir önceki kuşaktan yaşadıklarımızla birlikte yeni bir kuşağın şekilleneceği evreye adım atıyoruz. Hayıflanman bence bunundandır.
Ne dersin? haksızmıyım?

karavanabatu
17/04/2006, 22:09
Bu her zaman böyle sürüp gidecek. Her nesil bi önceki nesili merak edecek ve belki de o devirde yaşamak isteyecek.

Valla ben içimi ısıtan gün ışığında laptop kullanmak çok isterdim. Düşünsene bi yanda doğa bi yanda teknoloji. Bence daha iyi olur.

Revne
18/04/2006, 17:07
Bu her zaman böyle sürüp gidecek. Her nesil bi önceki nesili merak edecek ve belki de o devirde yaşamak isteyecek.

Valla ben içimi ısıtan gün ışığında laptop kullanmak çok isterdim. Düşünsene bi yanda doğa bi yanda teknoloji. Bence daha iyi olur.

Ben bu haftasonu yaptım... Gercekten de cok guzel bir his :)...