Tam Sürümünü Görmek İçin : karakter seti
bilgisayarıma win98 se kurdum.phpmyadmin ve benzeri html ler "avrupa dilleri karakter seti" diye birşey istiyor.ancak bilgisayarımda internet bağlantısı yok.bunu dışarıdan bir dosya ile yükleme imkanım varmı? eğer varsa bildiğiniz adresleri bana yazın.
98 CD sinde olması lazım.
eğer varsa onu nasıl kuracaz? sayfayı açınca yükleyeyimmi diye soruyor ve altta yükle ile iptal butonları var sadece.yükle deyince int. yoksa hata verip kapanıyor,iptal deyince zaten olacağı bilirsiniz.sanırım bunun için internet lazım olacak...
internet explorer 6.0 varsa onu yükleyince otomatik yükleniyor hariçten yüklenen bi yer bakayım ben bi saate kadar yollarım eğer bulabilirsem sadece bu desteği bi saate kadar yazmazsam anlaki bulamadım ie 6 yükliycen
yok dostum ya ayrı olarak bulamıyorum ie6 bildiğim kadarıyla bunu kullnamalısın
CD Rom'un yolunu gösterebileceğin bir seçenek olmalı.
maalesef oyle bir seçenek yok.
neyse şimdilik hallettim.zaten benim için önemli olan phpmyadmin di.bende onun kodlarında bir ufak değişiklik yaptım ve kurtuldum.böyle bir sorunla karşılaşanlar; phpmyadmin/lang dizinindeki turkish.inc.php adlı dosyayı açıp en başlardaki $charset = 'iso-8859-9'; satırını,
$charset = ''; olarak değiştirsin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.