PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Kandilde gönderilen en güzel kandil mesajlari...

by_ram
09/04/2006, 21:10
Bu gece mevlid kandili bildiginiz gibi. bu gece gönderilen en güzel kandil mesajlarini burada toplayalim diye düsündüm...

Benimle ayni düsüncede olanlar ekleme yapsin.

Genelde standart mesajlar dolasir ama size en orjinal gelen mesajlari yazalim...

"belki bir af vesilesi, belki bir kabul gecesi, belki bir saadet müjdesi, belki yeni bir kaderin arafesi bir kandil ama bir çok seyin ifadesi .KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN."

" Size karanfilin sadakatini sümbülün bagliligini meneksenin tevazusunu lalenin gururunu GÜL' ün saadetini versek, bize dua edermisiniz? kandiliniz mübarek olsun"

yesilvadi
09/04/2006, 21:58
bana bir kandil gecesi bir mesaj göndermişlerdi belki mevlid için uygun değil ama yine de yazayım buraya benim favorim bu:

"müjde! bu gece günahlarda %100 e varan indirimler ve iyiliklerde bin kata varan sevaplar sizi bekliyor!. not:kul hakkı kampanya dışındadır. iyi kandiller"

sensor
09/04/2006, 22:06
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Ansugo
10/04/2006, 00:28
Bana gelen en anlamli mesaj kisa mesajin ismine uygun olarak kisaydi : Kandil mubarek

Gurhan
10/04/2006, 11:59
Benim standart bir şablonum var.

" Kandiliniz(bayramınız) mübarek olsun huzur dolu nice kandillere Gürhan Özkan "

Bunun dışındaki mani türü mesajları genelde okumuyorum sadece gönderenin kim olduğuna bakıyorum.

Mr_MOON
13/04/2006, 23:08
Müjde bu gece günahlarda %100 e varan indirimler sevaplarda extra bonuslar bizi bekliyor
Not:Kul hakkı kampanya dışındadır kandiliniz mubarek olsun