Tam Sürümünü Görmek İçin : ceviz.net IRC toplantısı
haftaya (16 nisan 2006) ceviz.net irc kanalına tüm ceviz.net üyelerini bekleriz. toplantının özel bir amacı yoktur. sadece birbirimizi(birbirinizi) daha iyi tanımak, geyik muhabbeti yapmak, tavla, okey vs. oynamak, kafamızı kızdıran yöneticiye sövmek, gıcık olduğumuz diğer kullanıcıları denk getirip flood saldırıları yapmak için bir araya geliyoruz. tabiki siz daha ciddi olup ceviz hakkındaki parlak fikirlerinizi veya sıkıntılarınızı da dile getirebilirsiniz. neyse, görüşmek üzere.
Tarih: 16/04/2006 14:00
Mahalle: irc.freenode.net
Cafe: #ceviz.net
*not: IRC'ye nasıl bağlanılır, ceviz.net kanalına nasıl girilir bilmeyen varmı? :kuul:
Meteryus
08/04/2006, 20:51
bende bu ceviz.net kanalı ne zaman aktif kullanılacak diye merak ediyordum , hadi bakalım hayırlı olsun.
captainzap
09/04/2006, 01:53
evet okey ve king oynanır genelde :) toplantı filan yalan bunlar :P
Her zaman bekleriz.
:ginginn:
captainzap
09/04/2006, 02:16
veyahut bkz. örnek 2:
ynsnin gösteriği resimlerde her ne kadar geride de gözüksek en sonda yenmeyi bilmişizdir :)
Ya suna okeye dorduncu arıyoruz desenıze.. Ne o oyle toplantı falan..
Hep görüyordum ama hiç girmedim :) bakalım bende geliyorum o gün
Meteryus
09/04/2006, 13:04
ben aktif kullanım derken toplantı, konuşma günleri, dersler falan gibi aktiviteleri kastetmiştim aslında , yoksa king'e, okey'e adam arıyosanız geliyim o başka :D;)
bilmiyorum belkide size aşırı abartılı gelebilir, ama bir Ceviz Zirvesi toplantısı gerçekleştirsek...Mesela 1.Cevizciler Zirvesi Ankara :) Hani ben Ankarada'yım ya :) Adına cevizciler demesekte olur.Cevizciler sanki çifçi toplantısı gibi oluyor sanki... :)
IcenGuard
09/04/2006, 17:55
bilmiyorum belkide size aşırı abartılı gelebilir, ama bir Ceviz Zirvesi toplantısı gerçekleştirsek...Mesela 1.Cevizciler Zirvesi Ankara :) Hani ben Ankarada'yım ya :) Adına cevizciler demesekte olur.Cevizciler sanki çifçi toplantısı gibi oluyor sanki... :)
1. icin gec kaldınbile..
Bu ıkısını bulabıldım.. Bırde taksımde bır cafe'de yapılan toplantı olmalı,
http://www.ceviz.net/index.php?case=article&id=279
http://www.ceviz.net/index.php?case=article&id=282
Aslında hazır havalar ısınıyorken genel bır toplantı duzenlemenınde vaktı geldı sanırım..
IRC toplantısında tartısılabılır :)
Zerzevat Adam
09/04/2006, 20:17
İstiklâl Caddesinde "Ceviz Kafe"de yapılan toplantının ayrıntılarını ben yazarım.
Ayrıca o toplantıya acemi de gelmişti. (acemi bunu okuyunca dumur olacak ama biz onun geldiğini farkettik! Arka masada gazete okuyan yaşlı amca kimdi sanıyorsunuz?)
Bu arada Gökdemir Abi'nin liderlik vasfı o gün "tonbalık+kola" menüsünde kendini göstermişti. :)
devamı haftaya :) (Resimli - Kuşe Kağıt)
Davetiyeniz için Teşekkürler,tabiki geliriz.
gıcık olduğumuz diğer kullanıcıları denk getirip flood saldırıları yapmak
Nuke çekmekte serbestmi :D
Diğer şehirler içinde birşeyler düşünebiliriz aslında :) Mesela Ankara :)
Zerzevat Adam
09/04/2006, 21:44
Ankaradakiler beceriksiz. :) (Ansugo lafım sana! :p)
Şaka bir yana, Ankaralılar yıllardır bir kere olsun toplanamadı!
Ben Ankara'ya taşınalı 1,5-2 yıl oluyor...O da derslerle geçiyor..Ama Ansugo'nun hakkını yememek lazım.Kesinlikle çaba sarf ediyor(dur) :)
toplaşmak için illa bir yöneticinin dürtmesi mi lazım? ben şurda şu saatte herkesi bekliyorum diyen bir kullanıcı görmedim henüz!
hakkaten ya Ankaralıları sıhhıyede miting yapmaya çağrıyorum ankaraya bi toplanamadı diyenlerin ağzına bi acı biber sürelim :)
türker onu yazmak mesele değilde o saatte sap gibi kala kalmakda var :D
karavanabatu
10/04/2006, 16:27
Ben Hatay'a davet ediyorum :) Kral Künefe'de buluşalım :).
Keşke büyük şehirde otursaydım be. Ne güzel olurdu :(
Yazın ben bi kaç günlüğüne hataya geleceğim inşallah iskenderun'a :)
Keşke büyük şehirde otursaydım be. Ne güzel olurdu
keşke küçük bir kasabada otursaydım ne güzel olurdu :(
karflake
10/04/2006, 18:05
Diğer şehirler içinde birşeyler düşünebiliriz aslında :) Mesela Ankara :)Ankara'da etkinlik yapılacaksa, tarihinin 7 Mayıs'taki Kpds sınavına getirilmesi katılımı arttırabilir. Bu sınav sadece Ankara'da yapılıyor.
Ayrıca biri Opera'nın Irc bölümünde Türkçe karakterleri düzgün görebilmek için ne yapılması gerektiğini anlatabilir mi?
#ceviz.net irc kanalında karakter kodlaması olarak utf-8 kullanılmaktadır.
opera ile utf-8 kullanma: http://www.opera-tr.com/wiki/irc
mirc ile utf-8 kullanma: http://acko.net/files/mirc-utf8.zip adresinden gerekli dosyayı indirip, c:\program files\mirc klasörü içine zip içindeki dosyaları kopyalıyorsunuz. daha sonra mirci açıp herhangi bir pencerede /remote on daha sonra /load -rs utf-8.mrc yazıyorsunuz. en son /loadcodepage 1254 yazıyorsunuz.(bunları irc sunucusuna bağlanmadan önce yapınız.)
karflake
10/04/2006, 23:31
Teşekkürler.
İzmir li yokmu aranızda :D Neyse ben bu sarumu pazara saklıyayım :) Bide 2005 girişliyiz die çömez durumuna düşmeyiz umarım :P
Hadisenize yahu.
Basladi toplanti.
Böyle güzel ve güneşli bir pazarda pek gelen olmamasi normal
hatta gelenlerde bir anormallik aramak lazim :)
cappytoi
16/04/2006, 14:57
özür arkadaşlar ben de kütüphanede ders çalışıyorum ama freenode 'a bağlantı kuramadım bir gelip merhaba diyecektim, selam söyleyin benden orada olanlara :)
Yani ne tesadüf bende bağlanmadım. Teknik bir arıza vardı herhalde... Neyse bir sonraki toplantıyı dört gözle bekliyorum...
Mingitau
16/04/2006, 23:24
Kimler ....
Benimde işlerim çıktığından dolayı reayet edemedim..
Gerci ugradım ama fazla kalamadım.
Neyse nasip deilmiş...
Kolay Gelsin...
Volkan Uzun
17/04/2006, 21:15
loglari yayinyalayacakminizi ?
Bekletilen 163 kişi damsız içeri giremeyenler mi oluyor ?
Zerzevat Adam
17/04/2006, 23:48
Ah Ali ah... Bekletilenleri ifşaa eyledin ya. :)
selected
17/04/2006, 23:55
evet bende ilk gördüğümde fark ettim. neki bu bekletilenler :(
Uyeligi aktiflesmemis uyeler.
loglar vardır da dişe dokunur pek birşey konuşulmamış. tam bir geyik muhhabeti dönmüş. arada bana da sövmeyi ihmal etmemişler yokluğumdan faydalanıp.
163 kişi referans bulamayanlar.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.