Tam Sürümünü Görmek İçin : Göz altı morarması
Arkadaşlar okadar fazla bilgisayara bakıyorum ki.
Gözlerimin altı morarıyor. Ya bazen arkadaşlarım uyuşturucu kullandıgımı zannediyorlar. Göz altı morarması için bildik bir yöntem var mı sizde ?
bunun bilgisayarla ilgili olduğunu düşünmüyorum. bilgisayara baktığı için gözü moraranı ilk defa duyuyorum.
bence bir doktora danışın.
karavanabatu
07/04/2006, 23:46
Uykusuzluktandır o uykusuzluktan.
Patates koymayı dene :) geçirdiğini duymuştum.
Gozaltinda morarmanin ekrana bakmakla, uykusuzlukla pek alakasi yok gibi. Canli denekler uzerinde gozlemlenmis sonuclara dayanarak bunu rahatca soyleyebilirim.
Doktora basvurmak faydali olabilir.
Sene basinda(') uyku duzenim bozuldugunda bir sure boyle dolasmistim.Benimkiler uyusturucu degilde "Emre sen kavga mi ettin ?" diyorlardi :)
Sonra uyku belli bir duzensizlik duzenine girince kendiliginden gecti.Belki senin sorununda bu tarz bir şeyden dolayıdır...
Ya da birkac gun saglam uyuyup problemin nerde oldugunu tespit et , devam ediyorsa baska cozumler ararsin.
( ' : Universiteyi 2.Ogretim(akşamları) okuyan ve ayri eve cikan bir gencin hikayesi.)
O morluklar bende sürekli var Yns nin dediği gibi Uykuyu düzene sokunca onlarda düzene girio :) Ama seninkiler uykusuzluktanmı bide o var
Psychaos
08/04/2006, 09:53
bende çok bilgisayara baktığımda, fakat bunun yanında uykusuzda olduğumda gözlerimin altı çöküyor, renk değiştiriyor :) ama kesinlikle yorgunlukla alakası var.
O zaman uykusuzluktan kaynaklanıyordur ünv. öğrencisi oldugum için uyumaya fazla zaman bulamıyorum. Uyumayı deniyecegim. Tabi işler biterse :) (bitmez ama)
uykusuzluktan kaynaklanıyor. Uzun süre bu böyle devam ettiği zaman bide üstüne sabahtan akşama kadar bilgisayara bakmak eklendiği zaman kalıcı oluyorlar. Tavsiye etmiyorum.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.