PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : CD'ler Başa bela

Sahin
29/07/2002, 20:19
3 adet 48 lik cd çantası 2 adet ayrı cd dizme kutusu var genede şu cdleri aradığım zaman bulamıyorum ona çıldırıyorum. Her taraf CD dolu. Siz ne yapıyorsunuz CD'lerinizi aradığınızda bulmak için?

yemre
29/07/2002, 20:56
abi ben bir çekmeceye dolduruyorum sonra ararken hepsini yere döküyor ve buluyorum biraz zor oluyor ama

RaiST
30/07/2002, 10:04
bende yemre gibi atıyorum bı yerehepsini.. gerekince dalıyorum ortasına..

Bozo
30/07/2002, 11:10
ben hepsini bir zarfa koyuyorum.zarfların arkasına ise cd hakkında ayrıntılı bilgiler yazıyorum.ama zarflar karışınca oturup ağlıyorum.çünkü cdleri teker teker kontrol etmem gerekiyor...

Sahin
30/07/2002, 12:33
saolun acaip yardımcı oldunuz :p

hepsi benim yöntemler.

CrazyCat
30/07/2002, 18:01
SuperCat diye bir program var istersen onu dene arkadaşım kullanıyor bende cd lazım olduğunda ondan istiyorum. böylece biriktirme, katologlama ve aynı zamanda supercat programını yükleme ve kullanılmasını öğrenme gibi zahmetli işlerden kurtuluyorum :)

ama program ii çalışıyor çünkü istediğim programları içeren cdleri hiç ıskalamadı bence en ii çözüm şöyle:

bir adet supercat programı.
bir adet oda arkadaşı
ve bir yığın cd

:D :D

not:

hem ii tarafı aldığın cd leri süreklei hatırlattığı için maymun iştahıyla saldırarak istediğin prg leri kurmadığını da hatırlıyıp kuruveriyorsun :D

Sahin
30/07/2002, 18:43
Tamam hangi program hangi cd de derdine CrazyCat'in SuperCat'i çözüm olur diyelim. Peki o cd neredeydi onada dediğin gibi ev arkadaşını nereden bulacaz. Ya yok kardeşim en az yarım saat aramadan aradığım cd yi bulamıyorum.

Ömer
31/07/2002, 09:46
O zaman en iyi çözüm senin için bir amele tut ona tüm cd lerini ver hepsini ezberlesin sen isteyince tak diye çıkarıp versin olmazmı amele istersen bana mail at ben sanyi merkezinde olduğum için istemedeğin kadar amele var burda :)

RaiST
31/07/2002, 10:07
nerde OSTIM'de mi?