PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Cgi Dersleri

Maxiperl
24/03/2003, 20:36
Merhabalar;
Sitenizi henüz yeni farketmiş olmam üzüntümü biraz daha nüksettirdiyse de , duygularımı ben genede kaleme! almak istiyorum.

Sitenizdeki php bölümünüzü gözlerim dolarak izledim , kendimi çölün ortasında dolaşırken bir vaha bulduğumu hissettim. Kaynak o kadar güzel hazırlanmıştı ki heppsini okumak için nefsimle mücadeleye giriştim. Bynimden "birden kendime hey sen ne yapıyorsun " sorusu soruldu. Ben php konusuyla bu zamana kadar hiç ilgilenmemiştim ki?

Yaratıcı zihinlerin buluşma noktası olarak ceviz.net ten ricam ( ki bu genelin ricası olacaktır eminim ) cgi konusunda da php konusuna eğildiğiniz gibi eğilmeniz.

Mesela forumun perl bölümüne cgi-mysql bağlantıyla ilgili olarak bilgi birikimimizin az olduğundan bahsetmiştim. Bu konuda yoğunlaşmanızı bizleride bu konuda yoğunlaşan yüreklerin kalbi olarak düşünün.

Perl Kesimine yapılacak olan bu müdahele ben dahil tüm cgi/perl meraklılarının çok hoşuna gideceğini düşünüyorum...

Perl de de çığır açmanızı diliyorum :)

Fatih Atagün

Sahin
24/03/2003, 20:50
Yeni tasarım, yeni vt kısaca yeni ceviz büyük ölçüde hazır sayılır, çok yakında gerçek anlamda bir kaynak site olacağız, her konuda bize destek verecek arkadaşlara kapımız açık inşallah site açıldıktan sonra her konuda hızla bilgi birikimini artırmaya gelecek. Çok güzel günler bekliyor hepimizi. Azcık daha sabır...

ab
24/03/2003, 22:14
catır cutur catır

@Sahin: Abi az once duydugun gurultuler sabır tasımdan geliyordu :D

Sahin
24/03/2003, 22:58
az kaldı alper güven bana herşey yolunda :) inan çok hoş bir site geliyor ;) görmelisin :)

mustafa
24/03/2003, 23:11
çatır çutur çatır

bu sesler de ceviz'in çatlayan kabuğundan mı geliyor ne?

LEthaL
25/03/2003, 10:40
@Sahin ben de destek olayım demiştim ama kimseyle bağlantı kuramadım veya benle kimse bağlantı kurmadı yardım etmek istiyorum çorbada tuzum bulunsun diyorum ama Şöyle bir şey yapabilirsin denmiyorki. Veya nerden öğreneceğim yeni sistem nasıl işliyor ne aşamada?

Sahin
25/03/2003, 11:44
Şu sıralar bir yoğunluk var herşey yoluna girdiğinde bu konuyu gündeme getireceğiz Lethal herkes elinden geleni yapmalı.

Mingitau
25/03/2003, 14:44
cik cik cik :)

Bu sesler gelecekten geliyor :) atırtı çuturtu da kırılan yumurta kabuğu sesleri :)

Black_Boyss
25/03/2003, 15:39
heheheh :D