PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Mayk ve Peluş Film oluyor

Meteryus
02/04/2006, 11:07
Komik adam Cem YILMAZ'ın reklam son filmi Mayk ve Peluş un hikayesi film oluyor, reklamın gördüğü büyük ilgi üzerine Cem Yılmaz aynı hikayeden yola çıkarak bir film hazırlamaya karar vermiş, filmde Peluş'un da, Mayk'ın arabası Gitt in özelliklerine sahip bir arabası olacakmış, birkaç dakikalık reklama bile bu kadar güldüğümüzü düşününce film beni şimdiden heyecanlandırdı, çekimler ağustos ayında başlıyormuş :)

Kaynak : 02.04.06 Sabah Gazetesi (http://www.sabah.com.tr)

Not : konu magazin olduğu için haberler bölümüne yazmadım.

MaJesty
02/04/2006, 19:46
guzel olur..

asfalt ağladııı bea.

perlci
02/04/2006, 20:20
Karnımız tok,aç açıkda değiliz yapsın cebizimizdeki binliklerden birazda o faydalansın. Nasıl olsa çok zenginiz. Herkese veriyoruz onada verelim.

Atasözlermizden birisi bunu özetliyor:

Eşşek olursan sırtına semer vuran çok olur.

Yada diğer birtanesi:

Kurt puslu havayı sever.

Ansugo
05/04/2006, 14:29
perlci, sosyal mesaj mi veriyorsun?

Xsender
05/04/2006, 16:07
perlci abi sizleri beyaz perdelerde görmek lazım.
Şaka bi yana ne kadar pazarlama amacı güdüyorlar.Bi reklamdan da film mi olurmuş.

Meteryus
05/04/2006, 16:29
arz talep meselesi.

selected
05/04/2006, 16:46
bence gayet de güzel olur.

MehmetKemal
05/04/2006, 23:36
Guzel Olur İzleriz Hos Reklam

perlci
06/04/2006, 00:43
perlci, sosyal mesaj mi veriyorsun?

Reklam maganda kültürünü seslendiriyor, ben bu nedenle eleştiride bulundum. Toplumun maganda kültürüne boğulmasına karşıyım. Son yıllarda bu türden temaların işlendiği dizi ve filimler çoğaldı,Türk toplumu yozlaştırılıyor.
Evet arz ve talep ilişkisi olabilir ama ben yine bu durumu özetleyen bir ata sözü ile durumu özetleyeyim. Ne ekersen onu biçersin.

Meteryus
06/04/2006, 00:59
ben arz talep meselesi derken
Şaka bi yana ne kadar pazarlama amacı güdüyorlar.Bi reklamdan da film mi olurmuş. buna cevap vermiştim , yoksa eleştirinize katılmıyor olsamda tersini de savunmuyorum.

esmaeild
06/04/2006, 11:15
o bir komedyen dostum işi bu. insanları güldürmek. kim sosyal mesaj almak için cem yılmazı izlemeye giderki? çevremizde olup biten komediden farksız olaylara gözlerimizi yummuşuz komedyenin yaptıklarına takılıyoruz. bırakın herkez işini yapsın. maganda felan bunlar bizim kültürümüzün bir parçası sen istemesende bu böyle. hergün bindiğin minibüsün şöförü, arabasının küllüğünü sokağın ortasına boşaltanlar vs. vs. bunları görmezden gelemezsin.

sinoo
06/04/2006, 16:45
yozlaşma günümüz Türkiyesin'de yok demem.ama bu film için bir yozlaşmayı savunmam. şahsen iki saatimi ayırıp gülmek için bu filme giderim.sonuçta herşeyin farkında olmak en başta gelir.

perlci
06/04/2006, 16:56
Elbette eğlenmek ve gülmek kadar güzel birşey olamaz ama zaten ben cem yılmaza karşı bu fikirleri belirtmedim, bir çelişkiyi vurguladım. Cem yılmaz bir kesit sunuyor ve bu kesit içinde ağlanacak yada gülecek yada düşünülecek şeylerde var. Ben halkımızın özellikle diziler yoluyla çok yozlaştırıldığını vurgulamak istedim.

sensor
06/04/2006, 20:05
Reklam bence güzel.