PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Duygularım Kabardı...

fixman
24/03/2003, 12:01
Bu sabah uyandığımda büyük bir duygu yoğunluğu taşıdığımı farkederek aşağıdaki iletiyi yazma ihtiyacı hissettim...

Umarım yazıdaki sloganvari ifadeleri anlayışla karşılarsınız...

Irak Savunma Bakanı Sultan Haşim Ahmet'in dünkü basın toplantısını izlediniz mi?

Ne dese beğenirsiniz : Şu andaki Türkiye Cunhuriyeti hükümetinin islami düşünce de olduğunu, dostumuz olduğunu sanıyorduk... Ama şimdi ortaya çıktı ki bu hükümet Amerikan yapımı bir yönetimdir!

Bu sözlerin üzerine eklemek istiyorum : Acaba devlet kadrolarımız islamcı olarak bilinen ampül partisinin elinde olmasaydı, geçmişte her cuma namazının çıkışında türban gösterileri yapan dinci kesim ABD'nin bu rezil saldırısına bu kadar sessiz kalabilir miydi?
Dikkat arkadaşlar, yanıbaşımızda komşumuza, kardeşlerimize karşı hain bir saldırı yapılıyor ve ülkemiz de fokurdayarak kaynayan bir kazandan farksız!
Acaba yobaz şeriatçılar, Ümmetçi Tayyip'in gerçek amacının farkındalar da, ondan mı böyle sessiz kalabiliyorlar?
Acaba derinden ve gizli kapaklı bir ilerleyiş midir bu???

Dayanın kahraman ve cesur Irak halkı!
Dayanın Bağdat'lılar...
Devlet başkanınızı diktatör olarak ilan ettiler...
Size barış ve demokrasi getiriyoruz diyerek çocuklarınızı katlettiler...
Topraklarınızı elinizden almak için alçakça saldırılara giriştiler...
Ama siz, topraklarınızdan ve bağımsızlığınızdan vazgeçmeyeceğinizi tüm dünyaya en iyi şekilde gösteriyorsunuz!
Bir kaç hain dışında hiçbiriniz kaçmadı!
Bağdat, korkak Amerikan askerlerini bekliyor...
Eğer zalim ABD üstün savaş teknolojisinin yardımıyla bu saldırısını başarıyla sonuçlandırabilse bile tarihin beyaz sayfalarına yazılacak olan sizin kahramanca direnişinizdir!
Bizler bunu bilincindeyiz; hiçbir zaman "ABD, iki günde Bağdat'ı alacak" safsatalarına inanmadık... İçimizdeki hainlere, yeni Ali Kemal'lere kulaklarımızı tıkadık!
Kalbimiz, aklımız, herşeyimiz sizlerle beraber!
Ülkemizin, devletimizin başındakiler öyle olmasalar bile...

Mingitau
24/03/2003, 12:29
Hocam bu Ali Kemaller kimlerdir? Bağdat tan ve Güney Doğu dan kovulanlar mı? :)
Hala adamlar ABD nin silah gücünden bahsediyorlar...

Yani bizde tahmin ediyoruz adamların en sonunda atom bombası atıp saddamı ve Irak hükümetini yok edebileceğini. Netekim 2. Dünya savaşında da en son böyle yapıp bişiler yaptılar...

Ancak dikkatinizi SSCB nin çalınan Nükleer Başlık ve Balistik füzelerine çekmek istiyorum. Bölge ülkelerinde bunlardan olabilir...
Bu füzeler tamamıyla Manuel ayarlamalı olup atıldıktan sonra geri çevrilmesi filan falan hikayedir...

fixman
24/03/2003, 12:34
Bu Ali Kemaller dostum...

Bazı Plaza gazetelerinde genel yayın yönetmeni olarak çalışan kanıbozuklar olabilir örneğin...

Ya da "Barışın bedeli ağır olacaktır" diyebilecek kadar gaflet ve delalet içersinde olanlar...

Listeyi uzatabilirsiniz, ama başına "Türkiye Cumhuriyeti'ndeki Ali Kemaller" ibaresini eklemeyi unutmadan!

Anlatabildim mi Axion?

Mingitau
24/03/2003, 13:03
Anladım Hocam :)

Cumartesi günkü Selahattin Duman ın yazısını okumanızı tavsiye ederim: Bizim Sakallı Nurettin Paşalar:

En komik kısmıda Askerden Kaçmak için hiç akla gelmedik taklaları atan adamlar betimi...

Go
30/03/2003, 00:48
Öncelikle bizim ülkemiz ve hükümetimiz hakkında yorum yapan ve “islami düşüncede olmadığını anladık meğerse onlar Amerikancıymış” tarzındaki söylemi dış politik bir ajitasyon olarak görüyorum.(Irak’ın tarihini ve etnik yapısına bir göz atılırsa; Irak halkının iran sınırı şiilerden güney sınırı ıraklı şiilerden kuzeyi kürt peşmergelerden(Türkmenler hariç tutulursa) geriye kalan kısmı da şii ve sünni araplardan oluşmakta.Buna karşılık iktidardaki baas partisinin –ki küçük bir azınlıktır- bir çok üyesi ise başta dışişleri bakanı Tarık AZİZ ve diğer kabine üyeleri hristiyan ve süryani menşelidir. Saddam Hüseyin’in ne olduğunu tartışmaya bile gerek yok sanırım.)Yani bırakalım artık müslüman müslümanı savunmak zorunda demeyi! Haksızlığa ve zulme karşı tepki göstermek için insan olmak yeterli.

Aklıma gelmişken bu Saddamı vaktiyle ABD Hükümeti başa getirmemiş miydi?