Tam Sürümünü Görmek İçin : Excel de hücre içinde alt alta
Konuyu nereye açacağımı bulamadım beden buraya açayım dedim
Şöyle bir şey var mesela örnek:
Bir hüvre içerisine adım soyadım yazacağım ama ben bu yazının düz bir şekilde yan yana değilde alt alta yazılmasını istiyorum . Şöyle:
adım
soyadım
farklı hücreye geçmeden yani alt hücreye geçmeden
Bunu nasıl yapabilirim?
yesilvadi
30/03/2006, 23:19
bunun için istediğiniz hücfenin üzerinde sağ tuşa basıp hücreleri biçimlendir seçeneğini seçin, hizalama sekmesinden metni kaydır'ı seçin bu şekilde yazı sağa doğru uzamak yerine alt satırdan devam edecek şekilde yazılır
normal metinde hücreye uydur demeye gerek yok aslında. yazının istedigin kısmını yaz. alta yazmak istediğinde klavyeden alt+enter tuşuna bas bi alt satıra geçtiğini göreceksin.
openoffice programında yazı yazarken shift+enter ile oluyodu sanırım.
(aynı taktik msn de de geçerli :p)
kamilozcan__
19/04/2006, 14:26
bunun için istediğiniz hücfenin üzerinde sağ tuşa basıp hücreleri biçimlendir seçeneğini seçin, hizalama sekmesinden metni kaydır'ı seçin bu şekilde yazı sağa doğru uzamak yerine alt satırdan devam edecek şekilde yazılır
Bu sadece tablolar arası kısaltılarak yapılır, tabloyu genişletirsen yazı yine Adım Soyadım gibi olur ama
normal metinde hücreye uydur demeye gerek yok aslında. yazının istedigin kısmını yaz. alta yazmak istediğinde klavyeden alt+enter tuşuna bas bi alt satıra geçtiğini göreceksin.
openoffice programında yazı yazarken shift+enter ile oluyodu sanırım.
(aynı taktik msn de de geçerli )
Kesin çözüm bu bu şekilde alt satır oluşur sanal olarak ve tabloyu genişletirsen bile
Adım
Soyadım Olarak kalır.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.