Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshopda önizleme sorunu...
korhancagla
21/03/2006, 09:37
arkadaslar bazı bilgisayarlarda; psd'ler photoshop tarafından küçük resimler olarak görünmüyor bu neden kaynaklanıyor olabilir.. ekran kartı donanımlamı ilgili?
C:\Program Files\Common Files\Adobe\Shell klasöründe psicon.dll dosyasının bulunmayışı o soruna yol açabilir. Ekde dosya olarak buraya aktardım.
Eğer o dosyayı C:\Program Files\Common Files\Adobe\Shell klasörüne atarsan sorun muhtemelen ortadan kalkacaktır.
korhancagla
21/03/2006, 21:50
ok iş yerindeki bilg. dan birinde bu sorun vardı . bilgisayarcı da olayı cözememişti.yarın deniyeceğim tesekkürler
korhancagla
22/03/2006, 08:42
cok teşekkürler oldu :hiohahoha
Photoshop 9.0 CS2 sürümünde C:\Program Files\Common Files\Adobe\ dizininin altında Shell klasörü yok. ben de CS2 kullanıyorum ve aynı sorunla kaşılaşıyorum. bu versiyonu için de bir çözüm varmı
Photoshop 9.0 CS2 sürümünde C:\Program Files\Common Files\Adobe\ dizininin altında Shell klasörü yok. ben de CS2 kullanıyorum ve aynı sorunla kaşılaşıyorum. bu versiyonu için de bir çözüm varmı
Kendi sorunumun çözümünü kendim buldum :) Bu sitede adım adım anlatıyor.
http://www.sitepoint.com/blogs/2005/12/13/adobe-cs2-and-the-case-of-the-disappearing-thumbnails
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.