PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : En iyi internet bankacılığı.?

omerosmanoglu
20/03/2003, 17:15
En iyi internet bankacılığı hangi firmada kullandığınız bankanın internet şubesinde neler EKSİK veya neler UĞRAŞTIRICI veya neler ekstra ÜCRETLİ.

Mesela ben Akbank'ın internet bankacılığını kullanıyorum ama akbank'a atm'den para yatırılamadığı için cumartesi,pazar veya 5 'ten sonra kullanmam olanaksız oluyor, Havale işlemleri şubeden ücretli ama internet'ten bedava.

Siz kullandığınız bankadan memnunmusunuz.? Neleri var Neleri yok

Tavsiye edebileceğiniz bir banka varmı.?

Sahin
20/03/2003, 17:32
Valla ben Spårbanken i kullanıyorum tavsiyede ederim ama zor :) Bugüne kadar görmediğim bir güvenlik sistemi ilk sebep tercihimde, hesap makinesine benzer bir araçla 3-4 aşamalı güvenlik sistemi ile giriş yapıyorsunuz. Mesela internetten alışveriş yaparken taskbarda sürekli bankanın ikonu beliriyor herhangi bir ödeme yapacagınız zaman otomatikman devreye giriyor ve soruyor bu alışveriş için ne kadar ödeme yapacaksın en fazla 100 kron dersen fazlasını kimse çekemiyor. Bunun gibi hoş özellikleri var.

omerosmanoglu
20/03/2003, 17:45
Türk Bankası yokmu.? :D

Güvenlik benim için pek önemli değil işlevsel olması ek yükü
bulunmaması daha önemli.? Güvenliği zaten kendim sağlıyorum.

Yapmak istediklerim:
- E-Kart olacak limitini kendim belirleyeceğim veya sıfırlayabileceğim internet üzerinden.

- Havaleleri Kişi adına veya hesaba ÜCRETSİZ olarak yapabileceğim tüm bankalara

- Atm 'den para yatırabileceğim.

- Döviz Alım-Satımı yapabileceğim.

- Yatırım fonu alıp satabileceğim.

- En önemlisi Yaptığım işlemler İşlem zamanından kısa süre sonra gerçekleşecek mesela saat 16:00'dan sonra yaptığımız işlemler bir sonraki günün 09:00 'da geçerli oluyor bazı bankalarda

- Birde şubesi bol olan bir banka olacak.

Yapı Kredi veya Garanti kullanan yokmu.?
Bunlarda böyle özellikler varmı acaba.?

Bir de Telefon desteğinde problem çıkarmayan bazı bankalarda destek hattını arıyorum cevap alamıyorum

Sahin
20/03/2003, 18:26
Garanti kullanmıştım eskiden oldukça iyiydi net üzerinden tüm ödemelerini yapıyor para gönderebiliyordun. Fazlası için sitelerine bak ya da bir mail yaz mutlaka cevap verirler.

mustafa
20/03/2003, 18:42
en emniyetlisi iş bankası, en fonksiyoneli garanti. yapı kredi sınıfta kaldı. hani bir de üsleri vardı:)

RaiST
21/03/2003, 08:57
işbankası....

Volkan Uzun
21/03/2003, 10:46
garanti iyidir, 4 den sonra 9 a sarkması eft işlemleridir. merkez bankası gereği 4 den sonra yapılır

Sahin
21/03/2003, 11:49
Sorma tam 1 hafta boyunca yaklaşık 50 saat telefonda beklettiler ilgili kişiye bağlamak için o Yapı Kredinin üssünde beni. 50 saatlik telefon ücretinemi yanayım 50 saatimi telefonu kulağıma dayalı geçirdiğimemi yanayım nefret etmiştim resmen.

muharrem_tac
24/03/2003, 18:50
Yapı Kredi,Garanti ve Akbank internet şubelerini kullanıyorum.Garanti'nin bu işte tartışılmaz bir üstünlüğü var.Tek başına sanal kart uygulaması bile kredi kartım olmasına karşılık çok takdir ettiğim harika bir sistem.

@Ömer sizin saymış olduğunuz tüm özellikler ve fazlası Garanti'de mevcut şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrıca böyle bir anket açılması çok iyi olmuş.

mustafa
24/03/2003, 23:17
ah evet, garantinin sanal kart mevzuû çok hoş. kartın limitini online olarak değiştirebiliyorsunuz. bu da şu demek, internet üzerinden bir alışveriş yapmadan hemen önce limitinizi yapacağınız alışveriş kadar yükseltiyorsunuz, alışverişten sonra zâten o limit dolduğu için bir dahaki alışverişe kadar kimse sizin kartınızdan bir şey çekemiyor. bir çeşit emniyet.

BerkH
24/03/2003, 23:41
Bende bu is icin Yapı-Kredinin web kartını kullanıyorum.
Yapıkredinin buyuk bir yavaslık problemi oldugu tartışılmaz tabi.

Mantisreligiosa
25/03/2003, 13:33
garanti.com.tr

tek gecerim...

LEthaL
27/03/2003, 13:28
yapi kredi nin giris ve sifre degistirme sistemi degiseli cok kotulesti. sanki sifreyi klavyeden girsek ne olacak kendi yaptiklari klavye disinda sifreyi degistiremiyorsunuz. Yapi Krediyi tavsiyte etmiyorum !!!!!