PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Photoshop'u Kullan(ama)mak

UMUT
14/03/2006, 23:04
Merhaba,
Benim bir sorunum var ve bir türlü çözemiyorum, genelde tasarımlarda fireworks kullanmaktayım ama bazen fırça ve diğer özellikler lazım olduğu için ps kullanmam gerekiyor. Fakat kullanamıyorum, makinemi çok fazla kasıyor fırçayı seçmek için bekliyorum, fırçayı seçsem başka bir şey yapamıyorum sürekli kitleniyor gibi. Bunun çözümü yok mudur? Herkeste böyle mi?

Makinemin özellikleri ise; İşlemci P4 3.0, ve 1Gb Ram. P3 bilgisayarı olan arkadaşların bile çok olmasa da rahat kullandıklarını biliyorum, en son http://84.44.114.44/show.asp?t=adobe+photoshop+cs2/23 adresinde görünen şeyi yaptım ama çok az bir şey farketti, oysa ramin %80'ini ayırmıştım. Genelde çoğu kişi fontlarındandır diyor; 5000'e yakın fontum mevcut. Tüm sorun fonttan mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

slay3r
15/03/2006, 08:20
Evet fontlardan olabilir. Fontlarını ayrı bir klasöre ayırıp Extensis Suitcase programını kullan bence.

UMUT
15/03/2006, 09:17
Evet fontlardan olabilir. Fontlarını ayrı bir klasöre ayırıp Extensis Suitcase programını kullan bence.
peki ama simdi acilista fontlari tariyor bundan kasabilir tamam da, ben brushları secerkende mi bundan kasiyordur? deneyip buraya sonucu yazacagim.

bu arada baska oneriside olan varsa dinliyorum...