PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ingilizce öğrenme cd leri

onlineshn
11/03/2006, 14:39
Arakadaşlar hepinize merhaba;
ben ingilizce öğrenmek isteiyorum...
kimi arkadaşlar eğitim cd leri ile öğrenebilirsin dedi; kimileri hayır öğrenemezsin dediler..
bende sizlere danışmaya karar verdim...
varsa bu konuda tecrübesi olan benimle veya bizimle paylaşabilirmi;

Ansugo
11/03/2006, 15:19
İngilizce öğrenmek için bir grammer kitabı ve iyi bir sözlük çoğu zaman yetiyor. Birkaç kalıbı, birkaç zamanı öğrendikten sonra gerisi tamamen sözlüğe kalıyor. (Sözlük olarak Redhouse sözlük alabilirsin. CD olarak 25 YTL'ye satılıyordu)

Bundan hariç seni 50 kur paranı almak için tutmaya çalışmayan bir kursa gidebilirsin. Üniversite mezunları galiba ODTÜ'de ücretle bir yıl ingilizce kursta alabiliyordu.

cemaliozan
11/03/2006, 15:28
İngilizce öğrenmek için ;

1. Gereken çalışma zamanını ayarlamak veya ayırabilmek
2. Disiplinli çalışmak
3. Azimli olmak
4. Gerekli materyallere sahip olmak gerekiyor.

Dikkat ettiysen cd, kitap, kurs vs. gibi materyaller en sonda yer alıyor. Eğer bu işi ciddi ciddi istiyorsan üstadın dediği gibi bence iyi bir kursa gitmek gerekiyor.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=4733

onlineshn
11/03/2006, 15:42
abicim bu eğitim cd lerine kaç puan veriyorsunuz. özellikle bunları kullanan arkadaşlara soruyorum. Memnunmusunuz? kullanabildiniz mi?

gramer kitabı olarak birşeyler önerebilirmisiniz?

Mr_MOON
11/03/2006, 16:15
Bizim ingilizce hocası vermişti hazırlıkta hiç bişey anlamdım ismide tam aklımda diil:)

Grammar kitabı olarak: Grammar In Use 2 seviyeden oluşuyo
1:Essential
2:English
Di yanlış hatırlamıyosam.Orjinalleri Geçen sene 28 YTL idi ve eğitim CD leri de verioliodu hediye olarak.Korsanını 6 ya bulursun akmar da :)

Cd lere puan -1 :D

Bide Gramer diil Grammar :)

karflake
11/03/2006, 18:41
Ben şu anda Daylight cd'leri ile İngilizce öğrenmeye çalışmaktayım. Dershane ortamında dersler kaydedilmiş, öğretmenler ders anlatıyor. Daylight'ın Kpds-Uds setini(34 vcd) 160 ytl'ye aldım.

Bence kitaptan İngilizce öğrenmek çok zor.

hus
11/03/2006, 23:51
İngilizce öğrenmek için ;

1. Gereken çalışma zamanını ayarlamak veya ayırabilmek
2. Disiplinli çalışmak
3. Azimli olmak
4. Gerekli materyallere sahip olmak gerekiyor.

Dikkat ettiysen cd, kitap, kurs vs. gibi materyaller en sonda yer alıyor. Eğer bu işi ciddi ciddi istiyorsan üstadın dediği gibi bence iyi bir kursa gitmek gerekiyor.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=4733
Verdiğiniz linkteki yazıyı okudum, tamamen reklam amaçlı yazılmış ve gereksiz, boş bir yazı.