PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : autocadden photoshopa aktarım???

arangeles
08/03/2006, 09:51
arkadaşlar yaaa benim autocad ve photoshop arasında başım dertte mesela autocad de çizdiğim bir projeyi sunum yapmak amacıyla photoshopa aktardığımda çizimin kalitesi bozuluyorrr. ama ben sunumlarımda değişik arka fonlar falan kullanmak istiyorum bunuda ancak photoshop ta yapabileceğimi düşündüm. Üstelik autocaddeki çizmi jpeg formatında kaydederek aktarıyorum ama neden böyle bi sorun oluyor LÜTFEN bana yardım edin....:aglama:

tiegor
09/03/2006, 01:42
Corel kullanabilirsin vektörel çizimleri destekliyor tabii aslında photoshopta destekler ama corele at bence

kursad
09/03/2006, 13:09
Autocad'den çıktıyı jpeg formatında değil de WMF formatında alırsan neredeyse tüm programlarda bu dosyayı kullanabilirsin. Ya da Jpeg çıkış alırken çözünürlüğünü yükseltmeyi dene.

arangeles
09/03/2006, 15:16
Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için,dediklerinizi uyguliycam. corel draw programınıda yükledim öğrenmek istiyorum ama daha ona başliyamadım corel da photoshop gibi bir programmı???:5:

kursad
09/03/2006, 16:28
CorelDraw vektör tabanlı bir çizim programıdır. Bu forumlarda arama yaparak CorelDraw ile ilgili birçok bilgi edinebilrsin.