Tam Sürümünü Görmek İçin : Ahali! bakın gezerken ne buldum.
http://www.nihalatsiz.org/vatan_haini_perincek.htm
biraz ağır kaçacak ama...
türk ordusuna ve türke kurşun sıkanların g**lerine enleri ve boyları kadar bozkurt girsin...
Vatanımıza ve Türk adının geçtiği herhangi bir şeyde en ufak zararda bulunanları Taksim meydanında güzelce **'den sallandırmak lazım..
ne diyelim Allah bildiği gibi yapsın!
Türk'lüğün özünde ahlak vardır edep vardır
Önce savunduğunuz milletin ahlak değerlerine göre konuşmayı öğrenin sonra savunursunuz
Birilerine birşey sokmakla yada sallandırmakla olmuyor bu işler...
Türk'lüğün özünde ahlak vardır edep vardır
Önce savunduğunuz milletin ahlak değerlerine göre konuşmayı öğrenin sonra savunursunuz
Birilerine birşey sokmakla yada sallandırmakla olmuyor bu işler...
while (is_numeric("1")) echo "+1";
...
@Yns güzel laf sokmuşsun valla ağzımı derinliklere gömdün cevap veremiyorum
Şimdi daha güzel oldu , cevap verememene sevindim.
Volkan Uzun
06/03/2006, 21:35
bu tip seyleri bilindik seylerdir yeniden kesfe gerek yok
dinciler icin ummet anlayisi, din altinda birlesme vardir
komunistlerin baska amaclari, bu tip uclarda yasayanlar icin normaldir boyle seyler.
Evet aynen öyle bu tür şeyleri getirip foruma sokmayın.Bu tür şeylere harcayacak zamanımız yok.Başka yerlerde bu tür konular daha derinlemesine ele alınıyor oraya götürün.
Forum kurallarını lütfen okuyun.
Volkan Uzun
06/03/2006, 23:37
zamanin yoksa okuma perlci.
Forumdaki kuralları hatırlatmak için zamanım var. Sırf bu yüzden bir konu kapatıldı ve tamamen silindi.Müdavimi olduğunuz forumda size hatırlatayım dedim. Ama sanırım senin zamanın benden daha çok.
Birde yaptığım açıklamayı iyi oku sonra cevap yaz.
Volkan Uzun
06/03/2006, 23:55
evet cok zamanim var ve tartismayi seviyorum. eminim zaten buranin moderatoru kurallara aykiri bisi olursa kapatir, birisinin gelipte yeter yahu zamanim yok yazmayin demesine ihtiyac duymaz bence.
birisinin gelipte yeter yahu zamanim yok yazmayin
Açıklamalarımı saptırma......
''Bu tür şeylere harcayacak zamanımız yok.'' Burası hayata dair se ben burada hayatın içinde olan herşeyden ölçülü olmak kaydıyla bahsedilir diye biliyordum.
''dinciler ..'' böyle bir kelime olmaz : Y.Bülent Bakiler hoca duymasın!
emsxemrah
07/03/2006, 03:47
arkadaki elemanın elinde ise m4 yada m16 var kaleşnikof deil... tam da o yıllarda incirlikten yardım paketleri atıldığı iddia ediliyodu işte kanıtı... dahada bişi denmez...
Eskiden devlet düşmanı olarak faaliyette bulunmuş kişilerin gün gelip "dönüp" devletçi, devletini seven olmasını pek anlamıyorum. Tamam dünya bile dönüyor bir Perinçek dönmüş çok mu? diyebiliriz. Ama dönmenin de bir şekli, bir kalıbı olmalı. Mesela radikal islamcılıktan ılımlı islamcılığa dönmek olabilir, radikal sosyalistlikten sosyal demokratlığa dönmek olabilir, ama devlet düşmanlığından devletçiliğe, kominizmden kapitalistliğe dönüş biraz abartı olmuyor mu?
Siyasi kültürü zayıf bir ülkede; çocuklar üzerinden siyaset yapmak, çocukları maşa olarak kullanmak (bunlar zamanında yaptığı şeyler, şimdi yapıyor mu bilmiyorum), sadece anti-amerikancılık gibi bir politikadan başka rasyonel bir politika üretemeden siyaset yapmak, kendi geçmişini gözardı ederek sadece kendini vatansever görüp herkese iftiralar yollamak, herkesi vatan haini ilan etmek, herkesi amerikan uşağı ilan etmek ancak Perinçek gibi sığ ve asla devlet yönetemeyecek basit insanlara mahsustur.
Perinçek'in evveli ve şimdiki hali hakkında birtakım bilgilerim olduğu için rahatça söyleyebilirim; Perinçek bir vatan haini, bir devlet düşmanı, bir kasaptır. Bugün gelip devleti savunma kapısına sığınması kimseyi yanıtmasın. Kendisi varsa yüreği önce kanını döktürdüğü çocukların hesabını versin.
Ancak esas insanı rencide eden konu şudur ki böyle bir adam bile koca koca profesörleri kendine aşina edebiliyorsa demek ki bu işler sadece eğitimle, bilgiyle olmuyor; insanlara biraz insaf, biraz vicdan, biraz "rasyonel düşünme gücü" gerekiyor. Demek ki halen değiştirilmesi gereken, halen bırakılması gereken bir takım doğulu kalıp düşünceler toplumda mevcut.
atg senin bu buldukların zaten medyada yayınlanmıştı ki bilmiyorum bi şeylerin farkına varmak için bööle şeylere ihtiyaç varmı
bide abi siz ne tartışıyorsunuz anlayamadım
http://www.aksiyon.com.tr/haberfotograf.php?catid=21806
Ancak esas insanı rencide eden konu şudur ki böyle bir adam bile koca koca profesörleri kendine aşina edebiliyorsa demek ki bu işler sadece eğitimle, bilgiyle olmuyor; insanlara biraz insaf, biraz vicdan, biraz "rasyonel düşünme gücü" gerekiyor. Demek ki halen değiştirilmesi gereken, halen bırakılması gereken bir takım doğulu kalıp düşünceler toplumda mevcut.[/QUOTE]
Şubat soğuğunu takip ediyor olsan burada bu cümleleri sarfetmezdin.Hoş sen ondada şu karede bu olmaz bu karede bu derken filmin mesajını farkedebilir miydin bilmiyorum ya
@Ansugo
Doğuda olmak yada batıda olmak. Değişen nedir? Sadece yön ve birde "Bir batılı düşünürün söylediği.." ile "Bir doğulu düşünürün söylediği..." arasındaki farktır. Zaten o farkıda oluşturan kalıplaşmış düşüncelerdir.
Volkan Uzun
07/03/2006, 21:45
ansugo, erbakaninda bir prof oldugunu hatirlatayim
yani prof olmakla adam olunmuyor :)
Türk adı altında seviyesizliğim için özrü borç bilirim.
hele şükür engelleme kalktı.:)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.