Tam Sürümünü Görmek İçin : grafik programı tavsiye eder misiniz
Program bröve çizmek için kullanılacak ve vektör tabanlı olması gerekiyor, corel draw, illustrator, freehand gibi bazı programlara rastladım fakat özellikle daha önce autocad ile çalışmış biri için kolay olabilecek olanı hangisidir? tabi birde acemi birisi için!
realmusti
17/02/2006, 09:25
Şahsen Autocad kullanmış birisi olarak bu saydiğin programlarla Autocad le hic bir alakası yok.Bu saydığın programlardan herhangi birini kullanmadınsa başlangıç olarak zor gelebilir.Ama öğrenilmez diye de bir kaide yok tabiiki.
Ama şöyle bir olayda var Autocad de çizdiğin .dxf dosyalarını corel da ve illustrator de acabililir üzerinde değişiklik yapabilirsin.Böylede bir alternatifin var.
-Benimde ilk kullandığım proğram autocad 12 idi Çizim mantığı olarak birebir olmasada çizim programları birbirini karşılar komut vs.. gibi
-Madem yeni başlayacaksın şu an senin için zor yok bence çünkü sen yenisin, piyasada en çok kullanılan yani sana kazandıracak programa başla benim tavsiyem Adobe programları
-realmusti'ninde dediği gibi aktarım da yapabilirsin
-Bir vektörel program öğrenirkende mutlaka yanında PhotoShop öğren onsuz olmuyor...
-Bir kitip al başla takıldıklarını da sorabilirsin.
Kolay gelsin.
@realmusti
biliyorum autocad grafik programlarından biraz farklı, çizimlerinin corel draw a çevrilebildiğini bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu
@sLosH
Evet aslında piyasa yapan programlar belli ama, amaç sadece bröve çizmek ve çizecek kişi öğrenmeye pek meraklı değil, tabi bu işi dahada zorlaştırıyor.
publisher'ın kenarlık(şu çelenklerdeki gibi sırmalı felan) yapabildiği ile ilgili yorumlarda aldım ona bir göz atmayı düşündüm.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.