PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Ceviz.net Sizi İstiyor : Ceviz.net Logo Çalışması

Ansugo
14/02/2006, 14:04
http://img111.imageshack.us/img111/9053/uncleceviz3zm.jpg

:)

Aşağıda Sahin tarafından yapılan ceviz.net logo calismalari var. Zip içinde PSD dosyalar var. Zannedersem bu Photoshop ile yapıldığı anlamına geliyor.

Üyelerimizden biri boş vaktinde ceviz.net logosunu şöyle büyükçe bir halini, baskıda, ileriki logolarda kullanılabilecek gibi bir halini yapabilir mi?

Ben yok vektor olur, yok raster olur tartismalarina taraf olamayacağım. Hangisi uygunsa siz daha iyi bilirsiniz.

Böylece cevizimize bir katkı sağlayabilirsiniz.

{ İlk defa böyle radikal birşey yapıp üyelerden (forumlarda tartışmalara yaptıkları katkı harici) böyle bir katkı yapmalarını soruyoruz. Bakalım katılım olacak mı? }

Not : Yeni bir logo tasarımı değil, mevcut logonun daha büyük (basmak ve ileride kullanması rahat olması için) ve daha kullanışlı (mesela transparan bir arkaplan gibi) bir hali isteniyor.

mehmet_dogan
14/02/2006, 17:12
Sorun Çıkaran sadece sincap olacak ama ceviz yazısını istediğin büyüklükte çözünürlükte ve formatta gönderebilirim.

Ansugo
14/02/2006, 17:44
PSD dosyasında sincap yok. Sadece Ceviz.net yazıyor.

mehmet_dogan
14/02/2006, 19:31
Ek te CorelDraw, Freehan, Adobe İllustrator ve jpeg olarak bulunmaktadır.
* Verktörel olarak olduğu için istenildiği kadar büyütülebilir. kalite kaybı olmayacaktır.

HunTER
14/02/2006, 20:25
Cevız adına tesekkurler...

abdagli
14/02/2006, 21:00
@mehmet_dogan hızlı davrandı..Neyse artık birdahaki görevlerde biz daha hızlı oluruz :)

Ansugo
15/02/2006, 00:48
Ellerine sağlık mehmet_dogan :)

Açıkcası ben konuyu açarken (farkettiyseniz) pek umutlu değildim ama bir umut vardı. Demek ki hepimizin bazı basma kalıp düşüncelerden vazgeçmesi gerekiyor bazen.

HunTER'in dedigi gibi ceviz toplulugu adina tesekkurler.

sLosH
15/02/2006, 17:49
Mehmet yapmasa biz.
Öğrendiğin yere yardım ET ki, öğrenmeye devam edesin...

zahir
12/04/2006, 13:39

sLosH arkadaşıma katılıyorum.

mavisland
01/02/2008, 15:34
Mehmet yapmasa biz.
Katılıyorum sana.