Tam Sürümünü Görmek İçin : http://eogrenme.anadolu.edu.tr/
blackbird
09/02/2006, 12:51
sitesinin tamamını indirmek istiyorum.
Teşekkürler
sitesinin tamamını indirmek istiyorum.
Teşekkürler
iyi o zaman almak istiyorsan al...
Bütün açık öğretim öğrencilerinin kaydını mı indirmek istiyorsun.
Magic2Melody
09/02/2006, 20:06
Mümkün değil, veritabanını indirmen lazım :D
Bende geçenlerde google.com un tamamını indirmeye uğraştımdı sıkıldı vazgeçtim sonradan. :P
blackbird
10/02/2006, 14:05
Belki belki ben derdimi tam olarak anlatamadım ama sizin hemen makaraya almanız benim derdimi anlatamamamdan daha kötü Sorun şu bu sitede dersler flash ile yapılmış asıl derdim bu dosyaları indirebilmekte konu bu kadar basit kelimelerin üzerine yorum yapılacağına bir konuda bilgisi olan varsa anlatması yeterli. yardımcı olan arkadaşlara ve makaracı arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
mehmedcetin
14/02/2006, 09:45
Explorer da geçmişi sil sonra bu sayfalara gir sayfalarda dolaş mantıken flaş dosalarını indirip Temporary Internet Files içine atacaktır. Oradan kopyalayıp çalışabilirsin. İnşaallah olur..
wget http://
bu komut işine yarayacak yaramayacak herşeyi indirir. Biraz uzun sürebilir yada yeni harddiskler alman gerekebilir.
blackbird
17/02/2006, 16:47
tamam aradığım yazlımı buldum gayette iyi bir program teşekkürler...
Bu sorununa hangi programla yanıt buldugunu bizimle de paylaşabilir misin?
Hangi program?
Bir de burada verilen dersler bilndiği üzere flash paper ile hazırlanmış ve dosylar Cache e atılmadan gösteriliyor. Bu da dosyaları almamızı engelliyor. Bunları nasıl alacağımızı bilen varsa yardımcı olabilir mi?
cemaliozan
14/04/2006, 12:47
makara değil ama geçen yıl oturdum, kamu yönetiminin 1 ve 2 nci sınıfın flash dosyalarını tek tek topladım. aklıma bu dosyaları otomatik alacak bir şeyler yazmak geldi ama değişken çokluğundan uğraştırıcı bir konuydu vazgeçtim. Baya bir uzun sürdü. Sonra bunları kendime göre bir uygulamada kullandım. Amacım biraz ekonomiye katkıda bulunmaktı. :) Fakat ilgili sitenin telif hakları bildirimiyle gözümü açmam kısa sürdü. Şimdi bu tecrübeden sonra konuyla ilintili manzumeler diziyorum. :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.