Tam Sürümünü Görmek İçin : sql yetki seviyesi
sonsuz052
05/02/2006, 19:39
Arkadaşlar ben c#.net de programım için yetki seviyesi yapmak istiyorum ve bu yetki seviyesini yapmak içinde sql in yetki seviyesini kullanmak istiyorum (böylece yetkiseviyesi yazmak zorunda kalmayacam) sql in yetki seviyesini .net de nasıl kullana bileceğimi bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim
Volkan Uzun
05/02/2006, 19:47
weconfig dosyasina integrated securitymi ekleyeceksin ?
Yanlis anlmadiysam SQL Serverda yetkilerini belirledigin bir kullaniciyi .NET icinden kullanmak istiyorsun...
Eger dogru anladiysam...
Connection Stringini degistirmen yeterli olacaktır..
"Data Source=Aron1;Initial Catalog=pubs;User Id=UserName;Password=Password ;"
Kolay gelsin
Yanlis anlmadiysam SQL Serverda yetkilerini belirledigin bir kullaniciyi .NET icinden kullanmak istiyorsun...
Eger dogru anladiysam...
Connection Stringini degistirmen yeterli olacaktır..
"Data Source=Aron1;Initial Catalog=pubs;User Id=UserName;Password=Password ;"
Kolay gelsin
sonsuz052
06/02/2006, 13:35
aslında söylemek istediğim ben tablolara göre yetki verdiğim kişilerin benim programımda o tablo ile ilgili formu kullanıp kullanmamasını sağlamak bunu nasıl sağlaya bilirim ...
aslında söylemek istediğim ben tablolara göre yetki verdiğim kişilerin benim programımda o tablo ile ilgili formu kullanıp kullanmamasını sağlamak bunu nasıl sağlaya bilirim ...
tablo yetklerini duzgun bir sekilde vermissen zaten program icinden istesende kulanamazsın tabloyu eger yetkin yoksa...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.